Vajina Görünümleri

gecemavisy

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
2.416
2
356
İstanbul
labioplasti ameliyatları, şekil bozuklukları buna bağlı olarak yaşanan sıkıntılar ve doktor tavsiyeleri ameliyat sonrası yapılması gerekenler neler? bu ameliyatı bir jinekoloğunmu yoksa bir plastik cerrahinin mi yapması daha iyi olur?

bence o ameliyatı hiç kimsenin yapmaması uygun olur.
vajina cinsel organın iç kısmıdır bu arada. dış kısmına vulva diyoruz.
ben de vulvanı sev, onu koru diyorum=)

aslında bu kişinin psikolojisi açısından çok kötü bi durum kendine güveni olmuyo nebilim istediğini giyemiyo canı yanıyor vs.. sen neden böyle düşünüyosun peki kırmızıkek?

aslında bu kişinin psikolojisi açısından çok kötü bi durum kendine güveni olmuyo nebilim istediğini giyemiyo canı yanıyor vs.. sen neden böyle düşünüyosun peki kırmızıkek?

Kesinlikle katılıyorum psikoloji çok önemli. Ben bu ameliyatı iki ay önce yaptırdım hem psikolojim düzeldi hem konforum arttı. Bu ameliyattan önce evlenme fikrinden bile tiksinen, karşıma çıkan tüm erkekleri elimin tersiyle iten ben; şimdi karşıma ne zaman düzgün biri çıkacak da ben de çoluk çocuğa karışıp mutlu bir yuva kurucam diye düşünüyorum Çok çok çok büyük olumlu etkilerini yaşıyorum şu anda, hiiiçç pişman değilim, cidden problem varsa iyi araştırılıp doğru bir uzmana yaptırılmasını tavsiye ederim...

kızlar bu ameliyatın gerçekten bi sakıncası yok mu ? yani o bölge o kadar çok sinirle dolu ki, oluşabilecek bi hata insanın hayatını karartabilir, kimi tavsiye ediyor, kimi kesinlikle yaptırmayın diyor. doktorlar da buna dahil, onlar da ikiye ayrılmış durumda :44: yani görüntüsü erkek için bu kadar önemli mi değil mi, cinsel yaşamda etken midir gerçekten, bekar olduğum için çok fazla bilgim yok ama insan sevdiğini her haliyle sever sonuçta, bu labioplasti konusu son zamanlarda çok yaygınlaştı, ne menem şeymiş :44: erkeğimize kendimizi beğendireceğiz diye estetiksiz yerimiz kalmayacak yakında, sanki onlar çok matahlar ya da ben yanlış düşünüyorum bu konuda... bilemedim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…