vajina iç dudakta leke

shineshine_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
8
-5
1
25
Merhaba arkadaslar lutfen yardımdcı olun. Yurdısındayım ve jinekologa randevu bekliyorum. 1 hafta önce vajina iç dufagımda sislik farkettim su an biraz indi sayılır. ve aynı zamanda Vajina iç dudak kısmında kahve lekelerim oldugunu farkettim . 3 tane fotoda attıgım sekilde.( foto icin ozur dilerim atmak zorundaydım) kahve renkli düz yüzeyli bu şekilde. Bilen bu durumla karşılaşan hatta doktor arkadaslarımız var mıdır yorum yapabilecek. 3 yıldır gecmeyen idrar enfeksiyonuyla ugrasıyorum bu arada. lutfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Sağlık söz konusu burada ve bu platform bunun için yapılmış. ama yine de kaldırdım sizde dislikenızı geri alın. Endişeliyim ve bilen birileri yazsın. saçma sapan yorum yazmayın
orası öyle ama herşeyın resmi çekiilp atılmaz çünkü dışardan erkek kadında görüyor almıyorum geri anlatırsanız insanlar yardımcı olur sitenın amacı bu

orası öyle ama herşeyın resmi çekiilp atılmaz çünkü dışardan erkek kadında görüyor almıyorum geri anlatırsanız insanlar yardımcı olur sitenın amacı

Burda kadın gibi görünüp ne erkekler var bacım biliyon mu onuda
Bu benim sorunum mu siz saka mısınız ? Erkekse bakmayacak. Ya da platform buna izin vermeyecek. çag dısı yorumlarınızla saglık sorunumu basitlestirmeyin

Bu benim sorunum mu siz saka mısınız ? Erkekse bakmayacak. Ya da platform buna izin vermeyecek. çag dısı yorumlarınızla saglık sorunumu basitlestirmeyin
gelmiş geçmiş olsun kimse sizin sağlık sorununuzu basitleştirmedi ki sadece resim yerı burası değil kalkıp özel bölgenızı de ortaya atmazsınız yani

orası öyle ama herşeyın resmi çekiilp atılmaz çünkü dışardan erkek kadında görüyor almıyorum geri anlatırsanız insanlar yardımcı olur sitenın amacı b

orası öyle ama herşeyın resmi çekiilp atılmaz çünkü dışardan erkek kadında görüyor almıyorum geri anlatırsanız insanlar yardımcı olur sitenın amacı bu
Öyle bir yazdınızki özel organımın fotosunu attım sanacaklar sadece lekeyi attım. Ona tahrik olup gelecek erkekte sapığın önde gidenidir.

Oldu bacım herseyinizi görek edek yaa daha neler asıl sen şaka mısın kadınız diye de abartmayın
Geçmiş olsun kadın doğum doktoruna danışın

Oldu bacım herseyinizi görek edek yaa daha neler asıl sen şaka mısınız kadınız diye de abartmayın
Geçmiş olsun kadın doğum doktoruna danışın
Çok akıllı kadın kişisi yazdığımı okumadın mı? randevu gününü bekliyorum ve yurtdışındayım. Bana tavsiye verme. Buradan yardım almak zorundayım. Yardımdan çok zararınız dokundu ne garip insanlarsınız siz gidin ya

ya sen heryerını çekip atıyorsun insanlık yapıp sana resmı kaldır burayı erkeklerde görüyor dedik niye cümle alem görsün yahu bunu anlamak bu kadar zor olmamalı seni düşündük bekle bi doktor gelır yorum yapar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…