- 14 Kasım 2024
- 8
- -5
- 1
- 25
- Konu Sahibi shineshine_
-
Sağlık söz konusu burada ve bu platform bunun için yapılmış. ama yine de kaldırdım sizde dislikenızı geri alın. Endişeliyim ve bilen birileri yazsın. saçma sapan yorum yazmayınanlatmanız yeterlı görüntü paylaşmanız gereksiz olmuş kaldırın resmi bence
orası öyle ama herşeyın resmi çekiilp atılmaz çünkü dışardan erkek kadında görüyor almıyorum geri anlatırsanız insanlar yardımcı olur sitenın amacı buSağlık söz konusu burada ve bu platform bunun için yapılmış. ama yine de kaldırdım sizde dislikenızı geri alın. Endişeliyim ve bilen birileri yazsın. saçma sapan yorum yazmayın
orası öyle ama herşeyın resmi çekiilp atılmaz çünkü dışardan erkek kadında görüyor almıyorum geri anlatırsanız insanlar yardımcı olur sitenın amacı
Bu benim sorunum mu siz saka mısınız ? Erkekse bakmayacak. Ya da platform buna izin vermeyecek. çag dısı yorumlarınızla saglık sorunumu basitlestirmeyinBurda kadın gibi görünüp ne erkekler var bacım biliyon mu onuda
gelmiş geçmiş olsun kimse sizin sağlık sorununuzu basitleştirmedi ki sadece resim yerı burası değil kalkıp özel bölgenızı de ortaya atmazsınız yaniBu benim sorunum mu siz saka mısınız ? Erkekse bakmayacak. Ya da platform buna izin vermeyecek. çag dısı yorumlarınızla saglık sorunumu basitlestirmeyin
orası öyle ama herşeyın resmi çekiilp atılmaz çünkü dışardan erkek kadında görüyor almıyorum geri anlatırsanız insanlar yardımcı olur sitenın amacı b
Öyle bir yazdınızki özel organımın fotosunu attım sanacaklar sadece lekeyi attım. Ona tahrik olup gelecek erkekte sapığın önde gidenidir.orası öyle ama herşeyın resmi çekiilp atılmaz çünkü dışardan erkek kadında görüyor almıyorum geri anlatırsanız insanlar yardımcı olur sitenın amacı bu
Oldu bacım herseyinizi görek edek yaa daha neler asıl sen şaka mısın kadınız diye de abartmayınBu benim sorunum mu siz saka mısınız ? Erkekse bakmayacak. Ya da platform buna izin vermeyecek. çag dısı yorumlarınızla saglık sorunumu basitlestirmeyin
Oldu bacım herseyinizi görek edek yaa daha neler asıl sen şaka mısınız kadınız diye de abartmayın
Geçmiş olsun kadın doğum doktoruna danışın
Oldu bacım herseyinizi görek edek yaa daha neler asıl sen şaka mısınız kadınız diye de abartmayın
adın yazdığımı anlamıyor musun? Randevu gününü bekliyorum. Ne köstek insanlarsınız. Ben senin bacın falan değilim yürü git surdan
Çok akıllı kadın kişisi yazdığımı okumadın mı? randevu gününü bekliyorum ve yurtdışındayım. Bana tavsiye verme. Buradan yardım almak zorundayım. Yardımdan çok zararınız dokundu ne garip insanlarsınız siz gidin yaOldu bacım herseyinizi görek edek yaa daha neler asıl sen şaka mısınız kadınız diye de abartmayın
Özel bölge değil leke atıldı. lütfen konudan gidin yardımcı olmuyorsunuzgelmiş geçmiş olsun kimse sizin sağlık sorununuzu basitleştirmedi ki sadece resim yerı burası değil kalkıp özel bölgenızı de ortaya atmazsınız yani
ya sen heryerını çekip atıyorsun insanlık yapıp sana resmı kaldır burayı erkeklerde görüyor dedik niye cümle alem görsün yahu bunu anlamak bu kadar zor olmamalı seni düşündük bekle bi doktor gelır yorum yapar şimdiÇok akıllı kadın kişisi yazdığımı okumadın mı? randevu gününü bekliyorum ve yurtdışındayım. Bana tavsiye verme. Buradan yardım almak zorundayım. Yardımdan çok zararınız dokundu ne garip insanlarsınız siz gidin ya
vajınanızı atmışsınız hanımefendı neyse aynen özel bölge değil geçmişşş olsunnnnÖzel bölge değil leke atıldı. lütfen konudan gidin yardımcı olmuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?