VAJİNA İÇİNDEKİ ET PARÇASI

Burdaki yapılan yorumların hiç biri deyil o bahsetiyiniz şey itkindikca vajina girişene dışarı doğru cikiyirsa idrar torbası bendede bu dediyinizden vardı buda demekki idrar torbası sarkması var demektir şuan idrar kaçırma gibi bir durum yasamiyorsaniz bile ilerleyen yaşta rahim sarktikca idrar torbasında sarkmalar çoğalacak vede idrar kaçırmaya başlayacaksınız ama şuan durumunuz ne derecede bilemiyorum ama o bahsetiyiniz idrar torbası ben bu durumu yaşadım amaliyatini oldum

Burdaki yapılan yorumların hiç biri deyil o bahsetiyiniz şey itkindikca vajina girişene dışarı doğru cikiyirsa idrar torbası bendede bu dediyinizden vardı buda demekki idrar torbası sarkması var demektir şuan idrar kaçırma gibi bir durum yasamiyorsaniz bile ilerleyen yaşta rahim sarktikca idrar torbasında sarkmalar çoğalacak vede idrar kaçırmaya başlayacaksınız ama şuan durumunuz ne derecede bilemiyorum ama o bahsetiyiniz idrar torbası ben bu durumu yaşadım amaliyatini oldum
Bende de mevcut beyaz küçük hafif sallanıyor gibi sizinde bu şekilde miydi

Bendeki misket gibi duruyordu dışarda deyildi vajinanın girişinde hissediyordum itkindikca görüyordum zaten idrar torbası sarkmasi varsa cinselikte ağrı hisi olusuyordu ona deydikce ağrı olur

Et rengindeydi o bahsetiyiniz şey vajina girişi altinada perine bölgesine yakın olur

Perine bölgesine daha önce dikiş atildiysa o beyaz şey perine bolgesi altına kalması lazım sizin giormemeniz gerekir demeki yetiri kadar kapanmamış orası tahmin etiyim beyaz seyse

Back
X