Canim o kasinti bende yilda iki kere kesin olur kremi surmeesem iki hafta sürüyor o kasintiyi gecirmek icin dusa giriyordm hep yarim saat sonra gene basliyordu icten kasiniyordi benimkide kasodokca iyice kasiniyordu krem iki gunde gecirdi ama sorununu bilmiyorm gene de adini yazım bir zarari olmaz ama düşündüğüm gibi ise gecer bosuna o kasintiyi cekme adi travazolBebek şampuanım var deneyeyim bir an önce. Bu fenaymış ya, öyle bir yerden geliyor ki kaşıntı yüzeyde de değil içeriden. Hiçkimsenin başına gelmez inş
Teşekkür ederim kızlar. Travozol kremini soracağım. Kolonya yakıp acıtmıyor mu? Gerçi bunu çekmektense bir iki dakikalık yanmayı tercih ederim
[h=2]VAGİ - C Vajinal Tablet i tavsiye ederim.[/h]
Ama eğer beyaz, kesik peynir veya süt gibi akıntı da varsa mantardır. [h=3]NEO PENOTRAN Vajinal Ovül kullanın.[/h]
çok geçmiş olsun arkadaşımm benm de yıld bir ve 2 defa yakalandığım bir durumdur öncelikle sana kullandığımı söyleyeyim bana da çok iyi bir kadın doğumcu yazmıştı bu ilacı adı zolax 200mg tablet içinde 7 tane var ama 2 yada 3 gün içsen hemen etkisini gösteriyor çok etkili bir durum o kaşıntıyla ne durulur ne gün geçer hele ki çalışıyorsan ... ben sabah içsem öğlene bişeyim kalmıyordu şikayetlerim yarı yarıya geçiyordu umarım sen de de etkisi aynı olur şiddetle tavsiye ediyorum bir de hijyene dikkat ediyorsundur eminim ama kendi evinde değil dışarıda yabancı wc lere çok dikkat et bu mantar enfeksiyonları en çok oralardan bulaşıyor yani ben de öyle oluyor wc ye girmeden sifonu 2 3 defa çek suyu bol aç yanlış anlama bunları söylüyorum ama çoğu kişi bilmez o yüzden tekrar gemiş olsun
Teşekkür ederim, dışarıda mecbur kalmadıkça pek wc kullanmamayı tercih ederim ama kullanırsam söylediklerinize dikkat ederim tabi :)
Akıntı var evet. İç çamaşırı dayanmıyor, günlük ped kullanınca daha da beter kaşınıyor.
Merhaba Arkadaşlar
Başlıktan anlaşılıyor fena bir kaşıntı var. Doktora gitmiştim idrarında iltihap var dedi ve antibiyotik vermişti. Kullandım kaşıntı ara ara yine oluyor, çok rahatsız edici
Mantar var falan demedi. Ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?