- Konu Sahibi EU1
Benim de düzgün Türkçe'ye bir katkım olsun herkez değil herkes
Anlayış ve destek için teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de düzgün Türkçe'ye bir katkım olsun herkez değil herkes
ıyı geceler arkadaslar,forumu uzun suredır takıp edıyordum ancak yenı uye oldum.bılgılerımı sızınle paylasmak benı mutlu edecek.bahsettıgınız sorunu bende yasıyordum .ama artık skıntım gectı gıbı.ıc dudaklar bıraz sarkıktı bende de.ama bunu doku yenıleyıcı kremler sayesınde duzelltım.tavsıye ederım
ya arkadaşlar merak ettim girdim konuyaaa....tmm haklısınız insanın kadınlık organının güzel olması herkesin istediği bişi...ama dikkat ettim" böle daha güsel daha sexsi" diosunuz`; yok iç dudakları küçük olanların bebek gibiymiş deyip normal olanları kötülüosunuz...sonrada napsakta küçültsek olayının derdindesiniz....sözüm meclisten dışarı....bunları yazanlar için diorum ben...gerçekten dert edipte kendini beğenmeyenler için ayrı onlara sözüm yok....ama kendilerini tatmin etmek için normal olması gereken vajen şeklini kötülemek yanlış...burda paylaşım yapıosunuz dertleşiosunuz çözüm bulmaya çalışırken çaptırmayın konuyu....bnm kide o bebeklerinkine benzio dediklerinizden...dış dudaklar iç dudakları tamamen kapatıo klitorisim gözükmüo açmadan gözükmesi imkansız olanlardan...
eşlerinize gelince...ben sanmıyorum ki hiç bir eş eşinini vajinasını beğenmediği için beğenmiorum diyeceğini...(siz nasılki organı için inciltici bir söz sölemeyemiorsanız)
kadınların en hassas olduğu bi nokta snn vajinan kötü dediği an eşinizle sex hayatınız biter......polyannacılık oynamayın...kendinize güvenin ...ewt bu bnm...kendime özel...Allah vergisi der yola dvm eder ya da içinize sinmiosa sağlık sorunu yaratıosa ya da psikolojik bir sorun gidip yaptırırsınız...
yani ona bakarsanız eşime sorduğumda mükemmel dio hiç dağılmamış...kötü mü derdi sizce...siz eşinizin bir yerini eksik görseniz kötü diebilirmisiniz?
bnmde öle sorunum olsa ki kimse elinde olanın kıymetini bilmez biz insan oğlu hep şikayet ederiz...tabii bende kendikimi beğenmiorum...imkanım varsa çözüm ararım...hiç kimse sizin kendinizi düşündüğünüz kadar düşünmez değer vermez...kadının kendine bakması kendine saygısındandır kendine değer vermesindendir
kendinizden güzelliğinizden güveninizden ödün vermeyin....saygılar
kızlar benim iç dudaklarımda bi sorun yokta klitorisim oldukça belli yani yıllarca çok utandım bundan evlenmeden önce dra bile gittim hem kadın dr hem erkek dr normal dedi dış dudakların çok şiş değil kiltorisin dışarda dedi.tabi ben nişanlandım aklımda hep eşime nasıl açıcam sorusu evlendim utancımdan yerin dibine girerken eşim ooo hiç görmediğim bişey süpermiş dedi bide işin kötüsü ilişki esnasında biraz şişiyor biliyorsunuz iyice belli oluyor ama bence sorun etmeyin erkekler böyle şeylere takılmıyor ona bakarsanız her erkeğin peniside aynı değil tamam belki çok estetik değil ama sonuçta zevk alıp veriyormusunuz gerisi boşşşşş