Benim biraz daha üst tarafta ve baya sızlıyor anlayamadım tam olarak ne olduğu bende.Sizde ihmal etmeyin mutlaka görünün doktora.Benim vajina başlangıcının altında bartholin kistine benzer (o mu emin değilim) pembe şiş bir kitle var. Çıkıp sönüyor sonra tekrar çıkıyor. Böyle devam ederse mecbur doktora gideceğim. Umarım sizin kendiliğinden geçer
Kıl dönmesi olabilir mi21 yaşında ve bekarım. 2 3 gün önce bir sızıyla bikini bölgemde iç dudakların olduğu yerde bezelye büyüklüğünde bir kitle fark ettim. Son bir kaç gün içinde olduğuna eminim daha önce yoktu. Elleyince baya sızlıyor ve ağrılı bir şey. Bu durumu yaşayan var mı? Sivilce benzeri bir şey olabilir mi doktora gitmek istemiyorum çok yeni oldu çünkü.
Bikini bölgemde jilet kullanıyorum olma ihtimali var gibi ama herhangi bir siyahlık falan da yok görünürdeKıl dönmesi olabilir mi
Siyahlık olmasına gerek yok içten uzuyor daha önce yaşadım gebelikte jilet kullanırken uçta vermiyor çamaşır değse bile acıyor dediğiniz tarife uygunBikini bölgemde jilet kullanıyorum olma ihtimali var gibi ama herhangi bir siyahlık falan da yok görünürde
Vajinal sorunlarda fena oluyorum çok hassas bir yapım var. Umarım sizin de benim de sıkıntılı bir durum değildirBenim biraz daha üst tarafta ve baya sızlıyor anlayamadım tam olarak ne olduğu bende.Sizde ihmal etmeyin mutlaka görünün doktora.
Evet tarif ettiğiniz gibi aynı ama biraz daha iç tarafta olması ve iki gün içinde böyle sert olması tedirgin etti beniSiyahlık olmasına gerek yok içten uzuyor daha önce yaşadım gebelikte jilet kullanırken uçta vermiyor çamaşır değse bile acıyor dediğiniz tarife uygun
Evet bende de hassasiyet çok fazla. Umarım önemli bir durum değildir ikimizinki de.Vajinal sorunlarda fena oluyorum çok hassas bir yapım var. Umarım sizin de benim de sıkıntılı bir durum değildir
Temiz bir eldivenle sıkmıştım ben iltihap akıyor epey malesef belki kremi başka yöntemide vardır ama zaten ben krem falan kullanamıyordum gebelikten sonrada kolanya ile silmiştim bidaha tekrarlamadıEvet tarif ettiğiniz gibi aynı ama biraz daha iç tarafta olması ve iki gün içinde böyle sert olması tedirgin etti beni
Kıl dönmesi olabilirBenim biraz daha üst tarafta ve baya sızlıyor anlayamadım tam olarak ne olduğu bende.Sizde ihmal etmeyin mutlaka görünün doktora.
Teşekkür ederim yorumunuz için eğer geçmezse bende bir eczaneye uğrayıp fikir alayım krem veya başka bir şeyi var mı diye.Temiz bir eldivenle sıkmıştım ben iltihap akıyor epey malesef belki kremi başka yöntemide vardır ama zaten ben krem falan kullanamıyordum gebelikten sonrada kolanya ile silmiştim bidaha tekrarlamadı
Evet sanırım öyle bir durumKıl dönmesi olabilir
sık jilet kullanımında veya tahriş olduğunda olan bir şey normal ellemeyin birkaç gün içinde geçer temiz tutun21 yaşında ve bekarım. 2 3 gün önce bir sızıyla bikini bölgemde iç dudakların olduğu yerde bezelye büyüklüğünde bir kitle fark ettim. Son bir kaç gün içinde olduğuna eminim daha önce yoktu. Elleyince baya sızlıyor ve ağrılı bir şey. Bu durumu yaşayan var mı? Sivilce benzeri bir şey olabilir mi doktora gitmek istemiyorum çok yeni oldu çünkü.
Bende ki durum kıl dönmesiymiş tahmin ettiğimiz gibi birden patladı ve şuanda bir sorunum yok siz ne yaptınız doktora görünebildiniz mi?Ben doktora randevu oluşturdum kendiliğinden geçmesini bekledim ama geçmiyor. Umarım ameliyatlık ya da ağrı çektirecek bir durum değildir korkuyorum
Bende ki durum kıl dönmesiymiş şuan herhangi bir ağrı veya sıkıntım yok. Siz nasılsınız? Doktor takibini bırakmayın umarım ciddi bir durum değildir sizdeki de.Merhaba , iç dudakların (labia minora) sonunda ben de de hafif bir ödem şişlik var. Siz bulabildiniz mi? Kadım doğum doktorum östrojen verdi
Enfeksiyon için ilaç ve mantar için krem verdi dış bölgeye sür dedi. Enfeksiyon kaynaklı çıkan bir doku sanırım. Benim de içim rahatladı. Sürekli çıkıp çıkıp iniyor çok rahatsız oluyorum. Umarım bir an önce gider daha da çıkmaz benim de. Kötü bir şey olmamasına sevindim çok geçmiş olsunBende ki durum kıl dönmesiymiş tahmin ettiğimiz gibi birden patladı ve şuanda bir sorunum yok siz ne yaptınız doktora görünebildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?