- Konu Sahibi ceylinsude84
-
arkadaslar bundan 1 ay oncesine kadar yanma kasinti ve kasiklarda agri ve kotu kokulu akinti sebebiyle doktora gittim. vajina enfeksiyon kapmis dedi. krem antibiyotik bi de fitil verdi. 1 hafta kullandim. su an iyiyim. ama hamileligi etkiler mi bu durum. bilgisi olan var mi? ya da daha once boyle bir durum yasayan? yardimci olursaniz cok sevinirim.
bendede enfeksiyon vardı.hiç korunmuyodum.enfeksiyondan dolayı hamile kalamıodum.iltihap kurutucu hap kullandım.iltihap kurudu o ay hamile kaldım.yaqni enfeksiyon kesinlikle gebeliği engelliyor.
ne güze ya benim enfeksiyonlarım her ay tekrarlıyo bıktım artık kasık ağrısı ayaşamaktan fitllerden yine gidicem dr a benim hiç bi sorunum yokken sırf bu yüzden 6 yıldr bebişim olmuyo
in$allah olur canım bebi$in.rabbim isteyen herkese bu qüzel duyquyu ya$atır in$allah.:ecrin_bebek:
slm arkadaşlar bende yeni evliyim 7 aylık.aynı sorunu bende yaşıyorum.doktor 2 aşamalı bi antibiyotik ve fitiller verdi.enfksiyon dedi.fakat ilaçlar bittikden sonra hemen adet gördüm.5-6 gün sonrada tekrar böyle sarı gibi yeşil gibi acayip bi renk akntı tekrarladı sizin durumunuz ne bu konuda banada bilgi verirseniz sevinirim.çünkü daha evliliğe anca alışıyorum bu konu moralimi bozuyo lütfen bildiklerinizi yaın şimdiden teşekkürler.
slm arkadaşlar bende yeni evliyim 7 aylık.aynı sorunu bende yaşıyorum.doktor 2 aşamalı bi antibiyotik ve fitiller verdi.enfksiyon dedi.fakat ilaçlar bittikden sonra hemen adet gördüm.5-6 gün sonrada tekrar böyle sarı gibi yeşil gibi acayip bi renk akntı tekrarladı sizin durumunuz ne bu konuda banada bilgi verirseniz sevinirim.çünkü daha evliliğe anca alışıyorum bu konu moralimi bozuyo lütfen bildiklerinizi yaın şimdiden teşekkürler.
Kızlar bende yeni katıldım aranıza bende her iki günde bir doktora gidiyorum kist vardı bende geçti sonra iltihap çıktı sizce hamile kalabilirmiyım ya çok istiyorum yaşım 21 6 aylık evliyim şimdi diyebilirsiniz daha yenisin ama korkuyorum ya hiç bebeğim olmasa
korkmanı gerektirecek kadar büyük bir durum yok ortada.....
vajinal kültür iste doktordan.
onun sonucuna göre hangi antibiyotik fayda edecekse onu verir enfeksiyonda geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?