- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Gidersemilişki için bilememde ama genişlik için gitmelisin çünkü ilerde idrar tutamama gibi sorunlar ortaya çıkıyor
Korkuyorum gitmeyeDoktora git.
neyden korkuyorsun ki doktor yani hiçmi doktora gitmedinGidersem
Korkuyorum gitmeye
Egzersizin faydasi oluyor muCanım canının yanması bence kendini kadıyor olmandan kaynaklı.ama genişlik doğumdan dolayı olmuştur.egzersiz öneriyor doktorlar bu konuda.tuvalete gidince küçük tuvaletini az az tutup tutup yaparsan tüm kasların tekrar toparlanır.internetten o egzersizleri araştırabilirsin.benim doktorum önermişti mesela
Cunku dogumun cok kotu gecti icimde korku oluştu psikolojik olarak herhaldeDoktora gitmelisin mutlaka ilerde sıkıntı çıkarıyor.dogum yapabilmişssin niye korkuyotsunki doktordan
Baya oldu dogum yapali bir seneyi gectiDoğumdan sonra bi sure vajinal kuruluk oluyor canım iliski sırasında ağrı ve isteksizlik te bu yüzden çünkü kuruluk rahatsızlık veriyor ve isteksiz oluyorsunuz genislemede normal biraz zaman alacak toparlanması eğer dikişlerin falan atmadiysa buda normal zamanla toparlanarak kendi doktoruna kontrole git istersen yinede doğum sonrası çağırıyor zaten kegel egzersizleri yapman iyi gelir aynı şeyleri ben sordum çünkü doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?