Vajinada genişlik

Qumru_hanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
242
34
28
32
Mrb kk üyeleri size sorum dogumdan sonra vajinada makaata dogru genislik olmus doktora gitmedim bu benim bilgilerim ve esimle bitlikteligimde cok canım yaniyor hic istemiyorum beraber olmak zaten birseyde anlamiyorum esimde birsey diyecek diye korkuyorum acaba ne yapsam doktora gitsem bi faydası olurmu ki sizde de böyle birsey oldumu

ilişki için bilememde ama genişlik için gitmelisin çünkü ilerde idrar tutamama gibi sorunlar ortaya çıkıyor

Burda çözümlenecek bir sorun değil ki
Bir doktora gitmelisiniz
Bizde nasıl yardımcı olalım ki?

Canım canının yanması bence kendini kadıyor olmandan kaynaklı.ama genişlik doğumdan dolayı olmuştur.egzersiz öneriyor doktorlar bu konuda.tuvalete gidince küçük tuvaletini az az tutup tutup yaparsan tüm kasların tekrar toparlanır.internetten o egzersizleri araştırabilirsin.benim doktorum önermişti mesela

Doğum yapalı çok olmamışsa hele bide emziriyorsaniz ilişkide az acı duymak normal zamanla geçer. ama açılma falan diyorsunuz o halde kesinlikle muayene olmalısınız. Normal doğum yaptıysaniz dikisten de olabilir bu düşünceniz bilemedim. Doktora gidin siz doktora

Canım canının yanması bence kendini kadıyor olmandan kaynaklı.ama genişlik doğumdan dolayı olmuştur.egzersiz öneriyor doktorlar bu konuda.tuvalete gidince küçük tuvaletini az az tutup tutup yaparsan tüm kasların tekrar toparlanır.internetten o egzersizleri araştırabilirsin.benim doktorum önermişti mesela
Egzersizin faydasi oluyor mu

Doğumdan sonra bi sure vajinal kuruluk oluyor canım iliski sırasında ağrı ve isteksizlik te bu yüzden çünkü kuruluk rahatsızlık veriyor ve isteksiz oluyorsunuz genislemede normal biraz zaman alacak toparlanması eğer dikişlerin falan atmadiysa buda normal zamanla toparlanarak kendi doktoruna kontrole git istersen yinede doğum sonrası çağırıyor zaten kegel egzersizleri yapman iyi gelir aynı şeyleri ben sordum çünkü doktoruma

Doğumdan sonra bi sure vajinal kuruluk oluyor canım iliski sırasında ağrı ve isteksizlik te bu yüzden çünkü kuruluk rahatsızlık veriyor ve isteksiz oluyorsunuz genislemede normal biraz zaman alacak toparlanması eğer dikişlerin falan atmadiysa buda normal zamanla toparlanarak kendi doktoruna kontrole git istersen yinede doğum sonrası çağırıyor zaten kegel egzersizleri yapman iyi gelir aynı şeyleri ben sordum çünkü doktoruma
Baya oldu dogum yapali bir seneyi gecti

Back
X