vajinada huzursuzluk hissi

haklısın dedim ya c.tesi doktor bulabilirsem yarın gitcem.sen gitmişmiydin sorunun neydi?

yok bı tanem gıtmedım 1.2 gun ıcınde gectı yururken otururken rahatsız etmıstı bısey batıyordu bole seylerde sıcak sıcak su ıle yıkarımm

sağol arkadaşım Allah razı olsun ben bekar bi arkadaşımı bu hastalıktan kaybettim.sanırım psikolojim bozuk.kız aklıma geldikçe ağlıyorum.annem de yok kızkardeşimde yok.sanırım doktor bişi yok diyene kadar ikna olmuycam.çok saol arkadaşım.

Son düzenleme:
canım basit bir şeydir merak etme.

artık tıp oldukça ilerledi her şeyin çaresi var. doktora git en kısa zamanda.

sanki ayabancı bi cisim varmış hissi :KK43:(
merhaba, kizim ayni durumdan sikayet ediyor. vajinamin icinde bi baloncuk var gibi ve sanki bir sey var orada cikmiyor diyor. Siz sorununuzla ilgili nasil bir cozum bulabildiniz? Doktora gittik idrar tahlili yaptilar ama enfeksiyon cikmadi. Cok tesekkurler simdiden cevabiniz icin. bir hayli eski bir konu basligi ama belki yardimci olabilirsiniz.

Ben de bu durumu yaşıyorum iki gündür. Çok korkuyorum. Orasi çok rahatsiz ediyor ve acıtıyor sanki bir şey varmış gibi. Bir çözüm bulabildiniz mi 🙏

Vajinamda bastırma hissi var sürekli bastırma hissi geliyor bi kaç aydır var bunu yaşayan biri varsa yardım edebilir mi lütfen

Back
X