Vajinada kaşıntı belirti olabilir mi

Etonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
19
3
86
Kızlar selam bi kaç gündür çok feci bir kaşıntı var ama akıntı vs yok ilk kez başıma böyle bir şey geliyor önceden mantar oldum ama akıntımda oluyordu bu sefer akıntı olmayınca acaba mı dedim adetime 3 gün var bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı acaba hamilelik belirtisi de hiç duymadım ama 5 yıldır bebek hasreti çekiyorum umut fakirin ekmeği 😂🙄

Kızlar selam bi kaç gündür çok feci bir kaşıntı var ama akıntı vs yok ilk kez başıma böyle bir şey geliyor önceden mantar oldum ama akıntımda oluyordu bu sefer akıntı olmayınca acaba mı dedim adetime 3 gün var bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı acaba hamilelik belirtisi de hiç duymadım ama 5 yıldır bebek hasreti çekiyorum umut fakirin ekmeği 😂🙄
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir. Ama kaşıntının farklı sebepleride olabilir yakın zamanda ağda falan taptırdıysanız ters alma yada tüylerin çıkma durumuna göre de kaşıntınız olabilir

Bilmiyorum ki herşeyi belirti olarak düşünmeye başladım sanırım sıyırıyorm

Alerjik olabilir, mantar veya enfeksiyon olabilir, bit olabilir vs , ama böyle bir gebelik belirtisi yok

Benimde vajinal kasintim vardi hatta bunun için doktora gittim adetim daha geçmemişti ama çocuk istediğimiz için korunmuyorduk yine Bi test yaptırayım dedim hastane de ve hamile olduğumu öğrendim Rabbım isteyen herkese versin inşallah 🙏🏿

Benimde vajinal kasintim vardi hatta bunun için doktora gittim adetim daha geçmemişti ama çocuk istediğimiz için korunmuyorduk yine Bi test yaptırayım dedim hastane de ve hamile olduğumu öğrendim Rabbım isteyen herkese versin inşallah 🙏🏿
Hayırlı olsun canım Allah sağ saglim kucağına versin Başka nasıl belirtilerin vardı canım

Benim de vajinal kaşıntım vardı ve kan testinde pozitif çıktı. Sonrasında kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı 😔 Şimdi yine kaşıntım var. 🙄

Back
X