- 28 Ağustos 2024
- 81
- 17
- 21
- Konu Sahibi nryonder015
Vajinamda iliski sırası yoğun ölü balık gibi kokuyor ne kullanmam gerekli fikri olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantar ya da enfeksiyon yok muymuş ?Doktora gittim hiç bi şey demedi
Teşekkür ederimDoktora git mantar ya da enfeksiyon olabilir.
Yeme düzenini değiştir ek olarak ve bölgeyi temiz ve kuru kullan. Çamaşırlarını mümkünse ütüle. Duş sonrası iyi kuruma olmadan giyinme
Yokmuş Altan muane de etti kist faln baktı bi şey de yok dediMantar ya da enfeksiyon yok muymuş ?
Anladım. O zaman bu yukarıda yazdıklarıma bir süre dikkat et bakalım. Banyo sonrası Kurutma makinesi ile uzaktan bölgeyi kurut. Orası biraz fazla girintili çıkıntılı olunca kuruması zor oluyorYokmuş Altan muane de etti kist faln baktı bi şey de yok dedi
Kan, idrar vs aldı muYokmuş Altan muane de etti kist faln baktı bi şey de yok dedi
O zaman temiz mi bakmıyorsun ya da iyi mi kurulamıyorsun kiYokmuş Altan muane de etti kist faln baktı bi şey de yok dedi
İki kamera ile baktı hic bi şey almadıKan, idrar vs aldı mu
Enfeksiyonu nerden anlayacak kamera ileİki kamera ile baktı hic bi şey almadı
çamaşırlarımı günlük değiştiriyorum gece giymiyorum hava alsın diye eşimle evlendikten sonra olduO zaman temiz mi bakmıyorsun ya da iyi mi kurulamıyorsun ki
Tarifiniz mantar kokusu gibi tekrar mı doktora gitsenizçamaşırlarımı günlük değiştiriyorum gece giymiyorum hava alsın diye eşimle evlendikten sonra oldu
Öncesinde cinsel bir hayatın var mıydı ? Başka ilişkilerde de olmuş muydu yani. Kız kokan eşin olmasınçamaşırlarımı günlük değiştiriyorum gece giymiyorum hava alsın diye eşimle evlendikten sonra oldu
Benimde aklıma o geldi belki kendinden değildirEşinizde enfeksiyon olabilir mi? İlişki sırasında demişsiniz.