Vajinada sancı neden olur?

elsam7700

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
153
39
18
25
Kızlar selam ben 4,5 gün oldu durup dururken vajinama ağrı giriyor sol kasıgım da çok kasılıyor sizce neden yaşayanlar varsa gelin konuşalım??

Son düzenleme:
Kızlar selam ben 4,5 gün oldu durup dururken vajinama ağrı giriyor sol kolum da çok kasılıyor sizce neden yaşayanlar varsa gelin konuşalım??
Merhaba yumurtan çatlamış olabilir ya da döllenme olmuş olabilir hamiledir olabilirsinde. Şunu sorcam sol kol ağrısı gebelik belirtisi mi ?

Merhaba yumurtan çatlamış olabilir ya da döllenme olmuş olabilir hamiledir olabilirsinde. Şunu sorcam sol kol ağrısı gebelik belirtisi mi ?
Bilmiyorum Allah şahidim 1aydır sol kasıgım çok agrıyor bende konuyu bunun için açtım zaten

Kızlar selam ben 4,5 gün oldu durup dururken vajinama ağrı giriyor sol kolum da çok kasılıyor sizce neden yaşayanlar varsa gelin konuşalım??
Merhaba ben bir kaç hafta önce düşük yaptım önce bel ağrısı ve kasık ağrısı yasiyordum sonra bunlara ek vajina agrimda oldu zonklarcasina sebebini bilmiyorum ama ben düşükten kaynaklı diye düşünüyorum sukrolsun bir kac gündür hafifledi. Sizinde böyle bir durumunuz olmuş olabilirmi?

Önceden yane eylül ayında pıhtım olmuştu öyle öğrendim kimyasal gebelikmiş

Önceden yane eylül ayında pıhtım olmuştu öyle öğrendim kimyasal gebelikmiş
n
Bana doktorum direk düşük dedi ama araştırmalarıma göre bende kimyasal gebelik gecirdim belki bu ayda kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz normal adet gbi oluyor kanama adet zamannda tek farkı lekelenme tarzında zaten yasamissiniz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…