vajinada şişlik

lorkee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
10.201
1
406
Konya
selam doktor hanım ...
ben 3 gundur vajınamın dıs dudaklarında sıslık hıssedıyorum yanı kızarma veya kabarma gıbı degıl daha dogrusu dolgunluk dıyelım ...
ve otururken veya bıraz dar pantolon bıle olsa rahatsız edıyor hafıf sızı seklınde sızce bu dolgunluk neden olabılır.. baktıgımda ıcte veya dısta herhangı bır sorun gorunmuyor sadece hıs bu sekılde ...

doktor hanım yine ben rahim kalınlığından konuşmustuk.yumurtlama kanaması yaşıyorum ve rahim kalınlığından olabilir demiştiniz. ben adetin 3. günü gitmiştim. ama çok az nokta gibi geliyodu adetim.doktorum rahim duvarın biraz kalın azmı geliyo adetin dedi bende evet dedim. sökülünce ve adetin bitimi hemen gel dedi. ben anca adetbittikten 1hafta sonra gidebildim. ozaman baktığında normal dedi. bu nedir şimdi. yönlendirirseniz sevinirim.birde progestanın yumurtlama kanamasını önlemede faydası varmı dır.şimdiden teşekkürler

selam adet bittikten 1 hafta sonra gittiğinizde rahimin içinin en dolgun zamanıdır ve doktorunuz normal dedi ise sorun yok demektir. Progesteron kullanabilirsiniz gebelik ihtimalinizi de güçlendiri anacak doktorunuzun nasıl kullanacağınız konusunda sizi bilgilendirmesi gerekecek. Sevgiler

selam yaşadığınız şeyin nednini öğrenebilmek için muayene gerekir. çünkü, enfeskiyona bağlı bir reaksiyon olabilr, mantar gibi bir durumun sonucu ya da bartolin kisti gelisiyordur onun şişliği. Genital uçuk çıkıyor olabilir onun hassasiyeti, vs. Yani buradan buna birşey söylemek zor siz muayeneye gidin derim ben. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…