vajinadae kasılma, baskı gibi bişey ama ne..

_bulut_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
389
27
318
Diğer
ıkı gundur vajınanım ıcınde kasılma gıbı baskı gıbı bısey hıssedıyorum. yani tam olarak ne oldugunu bılmıyorum ama orda bı baskı oluyor. bu arada 22 haftalık hamıleyım. normal bı durum mu acaba?

bugun gittim ama muayenesı kapalıydı. telını de açmadı. ağrı dogubeyazıttayım ve ıkı gun her yer kapalı olacakmışş referandumdan dolayı. ne yapacagımı bılmyıorummsenağlama

Canım benimde çok erken dönemde kasılmalarım başlamıştı tam haftasını hatırlıyamıcam ama 20. Haftalarda başlamıştı galiba doktorum doğum belirtilerinin erken başladığını ve çatılarımın erken açıldığını söylemişti bol bol dinlenmemi magnesium çinko ve kalsiyum takviyesi almamı ağır kaldırmamamı (ağır kaldırmalar uzun yürüyüşler erken açıklmalara neden oluyomuş) bi dönem dikatli olmam gerektiğini söyledi çok sükür 36. Haftamdayım magnesium çinko ve kalsiyuma devam ediyorum ama artık çok fazla dikkat etmem gerekmiyo 32. Hatadan sonra normal olduğunu söyledi canım biraz dikkat etmemiz lazım çünkü yaptığımız her dikkatsizliğin bedelini gene biz ödüyoruz sen genede doktorunla en kısa sürede görüş ve bir değerlendirme yapın o en doğrusunu söyleyecektir bazen aynı belirtiler farklı sebeplerden dolayı olabiliyormuş

Canım benimde çok erken dönemde kasılmalarım başlamıştı tam haftasını hatırlıyamıcam ama 20. Haftalarda başlamıştı galiba doktorum doğum belirtilerinin erken başladığını ve çatılarımın erken açıldığını söylemişti bol bol dinlenmemi magnesium çinko ve kalsiyum takviyesi almamı ağır kaldırmamamı (ağır kaldırmalar uzun yürüyüşler erken açıklmalara neden oluyomuş) bi dönem dikatli olmam gerektiğini söyledi çok sükür 36. Haftamdayım magnesium çinko ve kalsiyuma devam ediyorum ama artık çok fazla dikkat etmem gerekmiyo 32. Hatadan sonra normal olduğunu söyledi canım biraz dikkat etmemiz lazım çünkü yaptığımız her dikkatsizliğin bedelini gene biz ödüyoruz sen genede doktorunla en kısa sürede görüş ve bir değerlendirme yapın o en doğrusunu söyleyecektir bazen aynı belirtiler farklı sebeplerden dolayı olabiliyormuş

aynı durum bendede olmuştu canım..
20.haftalarda kasılmalarım başlamıştı ve erken doğum riski yaşamıştım
bu yüzden _bulut_ dikkatli ol
cinsel ilişkiyide yasaklayacak doktorun o yüzden dr qidene kadar cinsel ilişkidende uzak dur
magnesiumun varsa onu sabah akşam iç
kendini çok fazla yorma stresten ve yorqunluktan uzak durmaya çalış...

merhaba canım bende16.haftada baskılar başlamıştı dinlen sadece ihtiyacın için kalk .herhangi bi hastanede mi açık deil acile git ben öle yapmıştım hafta sonu olmuştu bende sonra kendı doktoruma gitmiştim.bebeğin hareketlerine dikkat et ama korkulucak bişey yoktur bendede erken doğum riski var 16.haftadan beri çok şükür bugüne geldik allah yardımcımız olsun.

sağolun cevaplarınız için. doktoruma ulaşmaya calışıyorum hala. ulaşır ulaşmaz sracagım hemen. ama bu surecte dedıgınız gıbı dınlenmeye calısıyorum.

çok erken kasılmalar için..benim 39. 40. haftada oldu.erkenden hiç kasılmam olmadı,doktoruna görün bence,sakın ihmal etme,yat..

Back
X