Vajinadaki tüyler cinsellikte sorun olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilay_23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

ilay_23

Ziyaretçi
ya kızlar yaza ewleniyorum tüğlerim az ama vajina malum orda çok :delphin:denedim aldıktan sonra 3 gün ömrü var kılların -tatlicadiarzu-hemen uçları beliriyo diken gibi oluyo sık sık alsam kıl dönüyo oraya lazer yapamıyorum (caiz deilmiş) sadece koltuk altıma yapıyorum.eşler sorun yapıyomu özellikle kocası titiz olanlar napıyolar eşler soğuyomu nolur yardım edin.bioder almayı düşünüyorum oda nekadar iş yerar bilmiyorum

kaydirigubbakcemile3vallaha canım ben evlenmeden 2 gün önce ağda yaptırdım şimdi hem ağdaya devam şak şak şak ohhhhhhhhh haftalarca tertemiz ne şiş yanıyor ne kebap eşim memnun ben memnunkaydirigubbakcemile3

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

eşime nasıl hoşlanırsın diye sormadım hiç,çünkü temiz olması kendi rahatlığım ve titizliğimle alakalıdır benim......şakkıdı

bence en güzeli tertemiz olmak
3 gün sonra çıkıyorsa ki ada ile çıkmaması gerekiyor ozaman 3 gün sonra tekrar alıcaksın başka çaren yok
hiç bir erkeğin öyle tüylü tüylü hoşlanabileceğini düşünmüyorum ki şahsen ben kendi adıma bile çok kötü bulurum temiz değilmişim gibi hissederim
lazer caizmidir değilmidir bilemicem ama büyük rahatlık tabii

bence cok uzatmadığın sürece bi sorun olmaz canım..herkesin tercihi farklı işte:içelim:

Son düzenleme:
İyide bunu biz bilemeyiz ki...
Hiç evleneceğiniz kişi ile cinselliği konuşmadınız mı dicem konuşmamışsınız belli...
Neyse sorunun cevabıda erkekten erkeğe değişir...
Kimi hiç tüysüz severken başka biri hafif kıllı sever... vs. vs. vs...
Senin eş adayının nasıl sevdiğini hoşuna gidiceğini biz bilemiceğimiz için artık eşin olucak kişiye sen uygun bi dille soruver artık.. ....:kahve: :kahve:

bende aslında ağdacıya aldırmayı düşünüyorum ama açmaya utandığım için evde kendim makineyle alıyorum...E buda tüylerin içe doğru büyümesin neden oluyo..Kötü bir görüntü oluyor..Ben nasıl gitcem ağdacıya ya:(

bende aslında ağdacıya aldırmayı düşünüyorum ama açmaya utandığım için evde kendim makineyle alıyorum...E buda tüylerin içe doğru büyümesin neden oluyo..Kötü bir görüntü oluyor..Ben nasıl gitcem ağdacıya ya:(
tatlım utancak bişi yok bi cesaret git yaptır.bende utanıodum ilk önce:utangac: aliştıra alıştıra yapıolar.üstüne havlu koyuyolar yavas yavas indirıolar.sende alışıosun zaten:CüvCüv::CüvCüv:

ağdacıya gitmek şart mı? ben hep kendim aldım ağdayla senelerce insan alışıyor
fakat lazere başladım ben 2 seans yaptırdım 3.seansı da yaptırınca epey rahatlayacağımı düşünüyorum
caiz olmaması sanırım oranın başkasına açılmasıyla ilgili
ben de buna çok zor karar verdim,çok utandım,sıkıldım ama birkaç kez göstemek zorunda kalıyor insan
temizlik ve rahatlık için

canım çok acır mı bilmiyorum??Gidenler 1 gün tuvaletimizi zor yapıyoruz acıyor diyorlar.Abartıyorlar mı acabaa...

laser niye caiz değilmiş yaa..ben oraya takıldım..
Bu arada en üzeli ağdacıya yaptırmak miss gibi..

en güzeli o bölgeyi el ağdasıyla almak ben hep öyle yaparım hem azaldı hemde hiç acı duymuyorum 20 gün falanda çıkmıyo tertemiz oluyo:dance:

Lazer yapmak caiz değil dememişim vajinayı yapmak caiz değil oda orasını başka biri gördüğü için.yoksa koltuk altımı yaptırıyorum şuan.bi kaç arkadaşta kendin için temiz olmalısın demiş şuan bekarım ve çok titizim o konuda temiz tutuyorum herzaman. benim demek istediğim belirginleştiği zaman görüntüde kötü oluyo onu sorun yaparlarmı.ayrıcada sordum nişanlıma :utangac: lazer yaptıramıyorum oraya caiz olmadığından dolayı senin için sorun olurmu die oda herkes nasılsa sende ölesin dedi :asigim:ama insan yinede aklına kötü şeyler getiriyo:delphin:

ya kızlar yaza ewleniyorum tüğlerim az ama vajina malum orda çok :delphin:denedim aldıktan sonra 3 gün ömrü var kılların -tatlicadiarzu-hemen uçları beliriyo diken gibi oluyo sık sık alsam kıl dönüyo oraya lazer yapamıyorum (caiz deilmiş) sadece koltuk altıma yapıyorum.eşler sorun yapıyomu özellikle kocası titiz olanlar napıyolar eşler soğuyomu nolur yardım edin.bioder almayı düşünüyorum oda nekadar iş yerar bilmiyorum

ben eşim için değil kendime olan saygımdan herzaman o bölgemi temiz tutarım...
evlenmeden öncede böyleydim evlendikten sonrada böyleyim...
sanırım jiletle alıyorsun ki üç gün içinde çıkıyo diyosun...

Lazer yapmak caiz değil dememişim vajinayı yapmak caiz değil oda orasını başka biri gördüğü için.yoksa koltuk altımı yaptırıyorum şuan.bi kaç arkadaşta kendin için temiz olmalısın demiş şuan bekarım ve çok titizim o konuda temiz tutuyorum herzaman. benim demek istediğim belirginleştiği zaman görüntüde kötü oluyo onu sorun yaparlarmı.ayrıcada sordum nişanlıma :utangac: lazer yaptıramıyorum oraya caiz olmadığından dolayı senin için sorun olurmu die oda herkes nasılsa sende ölesin dedi :asigim:ama insan yinede aklına kötü şeyler getiriyo:delphin:

canım yeni çıkmaya başladığı zaman hiç bişey yapamazsın.sadece jiletle alabilirsin oda tüyleri çoğaltıyor ve kalınlaştırıyor.makinayla ve ağdayla alınması için belirli bir uzunluğa gelmesi lazım.. o zaman no problem.............:utangac::utangac:

benim düğün de yaklaştı. karınca yumurtası yağı kremine başlamayı düşünüyorum. denemedim daha ama çıkma süresini uzattığını ve incelttiğini söylüyorlar.

lazer istemiyorsan yaza kadar daha çok var ağdaya başlayabilirsin...
ilk başlarda 20 günde 1 gidersin sonra ayda 1e iner... hem azalır hem de zayıflar...

bu kısmı anlamadı
herkes nasılmışkı
herkesin nasıl olduğunu nişanlın nerden biliyor :uhm:

iyide insan heranda temiz olamaz ki..
tüyleri alınca uzama aşamasında küçük küçük oluoyr onları nasıl alcaksın
çok uzatmadıkça sorun olmaz zamanla aşılır bence..en nihayetinde temizlik önemlii

Back
X