Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım her gün banyo yapçan evlenince, her gün jiletle alırsın kaymak gibi olurtakma kafana
benim düğün de yaklaştı. karınca yumurtası yağı kremine başlamayı düşünüyorum. denemedim daha ama çıkma süresini uzattığını ve incelttiğini söylüyorlar.
cnm neden bunu bu kadar kafana taktın ki.sen önce kendin nasıl istiyorsan oyle yap bence bu birincisi. sonra erkeklerin coğu bırbırının aynısı değil.bazıları afedersin orman gibi sever bazıları yolunmus tavuk gıbı olanını.Bu göreceli yani.ben bıkını bölgemi jiletle alıyorum.burda bazı arkadaşlar ''ayyy nasıl alıyosun'' diyecek ama 5 yıldan beri bu yontemı kullanıyorum.
Avantajları;
1) Canın hiç yanmıyor.
)2 Saatlerce eğilip bukulmek zorunda kalmıyorsun.
3)Çok ucuz bir yöntem.Bir jilet birde losyon hepsi bu kadar.
4)Vagina dudaklarında sarkma hiç olmuyor.
5) Rengi solmuyor.
6) Sdece sana ait olan birşeyi başkalarına göstermek zorunda kalmıyorsun.
7) Ha birde istediğin şekli verebilirsin , hemde sanıyeler içinde .(Erkekler buna bayılır)
Dezavantajları;
1) İlk kullanım dönemlerinde batık yapma ihtimali fazla.Sonradan deri alışıyor.Batık yapmaması için tek bir yönde kullanman gerek.360 derece her bir tarafa sallarsan batık olur.
2)En buyük efsane bence , jilet vurmak kıl köklerine tesir etmez.Bu yüzden tuyler çoğalmazlar.Jiler tüyleri artırmaz ama ne yapar biraz sertleştirir ama onca acıya katlanmaktansa buna katlanmak daha iyi bir şey.
3)Düzenli yapman gerekir.Ağdada aralıklar daha uzundur.Ama jilette daha kısadır.Ağda kıl kokune indiğinden tuyun uzması zaman alır.Ama jilet yüzüyden aldıgı için kısa surer.Bu yuzden düzenli olarak kullanman gerekir.Atıyorum hafta 1 kere misal.(Tuy uzama hızı herkesın farklılık gosterır)
Jilettle ne zaman tanıştım , eğitim için yurtdısına cıktıgımda , ordaki kızlar hiç bizim gibi uğraşmıyordu.Alıyorladı bir jilet 10 dakikda iş tamam.Hiçte kimse dalga geçmiyordu yanı.Bizim burası bir tuhaf.
yok kızmadımm sadece tuhaf olayına takıldımm..
neyse herkesin kendi tercihi..
ama herkes agdaya başlamalıı tamam başlarda sıkıntı yaratır ama ilerki dönemlerde acıyı hissetmezsiniz bile kökleri inceldiği içinn..
bünyeye göre değişiyo sanırm kökten koparak alınca cok kıl dönmesi oluyo rahatsız ediyo acı veriyo![]()
cnm neden bunu bu kadar kafana taktın ki.sen önce kendin nasıl istiyorsan oyle yap bence bu birincisi. sonra erkeklerin coğu bırbırının aynısı değil.bazıları afedersin orman gibi sever bazıları yolunmus tavuk gıbı olanını.Bu göreceli yani.ben bıkını bölgemi jiletle alıyorum.burda bazı arkadaşlar ''ayyy nasıl alıyosun'' diyecek ama 5 yıldan beri bu yontemı kullanıyorum.
Avantajları;
1) Canın hiç yanmıyor.
)2 Saatlerce eğilip bukulmek zorunda kalmıyorsun.
3)Çok ucuz bir yöntem.Bir jilet birde losyon hepsi bu kadar.
4)Vagina dudaklarında sarkma hiç olmuyor.
5) Rengi solmuyor.
6) Sdece sana ait olan birşeyi başkalarına göstermek zorunda kalmıyorsun.
7) Ha birde istediğin şekli verebilirsin , hemde sanıyeler içinde .(Erkekler buna bayılır)
Dezavantajları;
1) İlk kullanım dönemlerinde batık yapma ihtimali fazla.Sonradan deri alışıyor.Batık yapmaması için tek bir yönde kullanman gerek.360 derece her bir tarafa sallarsan batık olur.
2)En buyük efsane bence , jilet vurmak kıl köklerine tesir etmez.Bu yüzden tuyler çoğalmazlar.Jiler tüyleri artırmaz ama ne yapar biraz sertleştirir ama onca acıya katlanmaktansa buna katlanmak daha iyi bir şey.
3)Düzenli yapman gerekir.Ağdada aralıklar daha uzundur.Ama jilette daha kısadır.Ağda kıl kokune indiğinden tuyun uzması zaman alır.Ama jilet yüzüyden aldıgı için kısa surer.Bu yuzden düzenli olarak kullanman gerekir.Atıyorum hafta 1 kere misal.(Tuy uzama hızı herkesın farklılık gosterır)
Jilettle ne zaman tanıştım , eğitim için yurtdısına cıktıgımda , ordaki kızlar hiç bizim gibi uğraşmıyordu.Alıyorladı bir jilet 10 dakikda iş tamam.Hiçte kimse dalga geçmiyordu yanı.Bizim burası bir tuhaf.
arkadasim biraz mantikli olalim lütfen öle degil kesinlikle killar sertleisiyor ve daha çok alana yayiliyor renk koyulasiyor ve çok kisa sürede tekrar çikiyor(bigün sonra batmaya basliyor yani) kisa sürede yapmanin neresi avantaj anliyamadim zaten ha bide bizim burasi degil yurt disini ilk defa görenler bi tuhaf oluyo nedense sengözlerimebaksanab:enbuyukkk:
ahh bi tam okusanız lazer caiz diil dememişim.lazer yaptırıyorum zaten şuan .kadının kadında göbekle diz kapak arasını görmesi haram o nedenle caiz değil.yani vajinayı yaptırmak caiz değil kocanda istese dahi caiz deilmiş
araştırdım çünkü.yoksa yaptıracaktım.
yani sorun etme
tertemiz olmasından hoşlanmıyo hem herkes :)
bunu ben de duydum. evli bi tanıdıgımın eşi orayı tam temiz olsun istemiyomuş
o ne öle çocuk gibi diyomuşkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
lazeri düşünenler biraz daha düşünsün sırnaşık şey
Benim de bildiğim kadarıyla ar yerlerinde buğday tanesini bile geçmemeli kılların boyu..
Nasıl yani vajina kıllı kıllı mı gezmek lazım..-tatlicadiarzu-
Valla ben bekarken de dikkat ederdim ,bir şekilde temizlerdim..Çünkü o şekilde gezemem..Hala da dikkat ediyorum..Ayrıca ne kadında ne erkekte hoşlanmıyorum o bölgede kıllı gezilmesinden....:dilcikar:
bi de kzlar sadece vajina bölgesin de değil makat bölgesinde de çıkıo orayı nasıl alıosunuz ?????:1shok: -tatlicadiarzu-
bi de kzlar sadece vajina bölgesin de değil makat bölgesinde de çıkıo orayı nasıl alıosunuz ?????:1shok: -tatlicadiarzu-