Vajinadan Gelen Yumak Akıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Crpe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crpe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
81
55
38
Merhaba arkadaşlar. Az önce taharet yaparken elime vajinadan bir topak akıntı geldi. Ve normal değildi, böyle sakız gibi, kağıt parçaları gibiydi. Başta ne olduğunu anlamadım. Fark ettim ki kocaman bir akıntı kütlesi gibi. Böyle parça parça olmuş, orda birleşmiş gibiydi. Çok korktum. İlk defa böyle bir şey geliyor başıma. Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı, varsa çok endişelenmeli miyim, çarşamba hastaneye gideceğim ama çarşambaya kadar huzursuz olacağım. İğrenmezseniz, fotoğraf olarak da koydum.

Eklentiler

• IMG-20220311-WA0035.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 941
Keşke başlığa yazsaydınız fotoğraflı diye geçen midem bulantım geri geldi allah aşkına zaten yazmışsın mesajda böyle çekip atmaya gerek varmı ya

Bunu çekmişsiniz çok güzel, sadece doktora gösterseydiniz keşke. Burada betimlemeniz yeterli, bu tarz fotoğraflar yasak. Ne olduğu hakkında fikrim yok, geçmiş olsun.

Merhaba doktor ne dedi acaba benimde adet günüm 2 hafta geçti ve test negatif bu sabah aynı akıntıyı gördüm bende korktum sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…