• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal akıntı mı idrar mı kaçırıyorum anlayamıyorum

pinkflowersu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
İyi akşamlar yardımcı olur musunuz 😭.Ayakta ya da otururken fark etmiyor sürekli akıntım var ve ben artık bu idrar mı yoksa akıntı mı anlamıyorum! İdrara çıkmam arttı. Pantolonuma kadar geliyor. Akıntı su gibi geliyor kötü kokusu yok. İdrar testinde enfeksiyon çıkmadı. Ultrason çektiricem.
Benzer bir şey yaşayan var mı? Çok korkuyorum ve bu durum sosyal hayatımı çok etkiliyor! 😭😭😔😣

Ürolojiye gidin. . Pelvik kaslarınızı guclendırıci egzersizler yapın

ürolojiye gittim idrar kültürü yaptı negatif çıktı çarşamba günü de ultrasona giricem

İyi akşamlar yardımcı olur musunuz 😭.Ayakta ya da otururken fark etmiyor sürekli akıntım var ve ben artık bu idrar mı yoksa akıntı mı anlamıyorum! İdrara çıkmam arttı. Pantolonuma kadar geliyor. Akıntı su gibi geliyor kötü kokusu yok. İdrar testinde enfeksiyon çıkmadı. Ultrason çektiricem.
Benzer bir şey yaşayan var mı? Çok korkuyorum ve bu durum sosyal hayatımı çok etkiliyor! 😭😭😔😣
Bende de çok akıntı oluyordu bir ara. Ama idrar mı değil mi ayırt edilir. Sarı ve kokulu ise enfeksiyon çıkabilir. Sizin kokusuz ve enfeksiyon da çıkmamış neyseki. Geçmiş olsun.

Normal zamanda idrar kaçırma probleminiz var mı? Tuvalete zor yetişme ya da hapşururuken kaçırma?

Bende de çok akıntı oluyordu bir ara. Ama idrar mı değil mi ayırt edilir. Sarı ve kokulu ise enfeksiyon çıkabilir. Sizin kokusuz ve enfeksiyon da çıkmamış neyseki. Geçmiş olsun.
ne kadar sürmüştü sizin sonra nasıl geçti acaba
Önce akıntı sandım sonra idrar şu an ayırt edemiyorum
Teşekkür ederim .

Merhabalar benim de sorunum sizinki ile aynı idrar mı kaçırıyorum akıntı mı ayırt edemiyorum siz doktora gittiniz mi teşhis kondu mu acaba

Merhabalar benim de sorunum sizinki ile aynı idrar mı kaçırıyorum akıntı mı ayırt edemiyorum siz doktora gittiniz mi teşhis kondu mu acaba
Hayır hala bi teşhis konulamadı tomografiye girdim sistoskopi yapıldı bir şey çıkmadı
Sizinki çözüldü mü acaba

Merhaba bende de var uzun zamandır hayatını çok etkiliyor akıntı sürekli geliyor alttan bende vajinal sandım şimdi idrardan supheleniyorum ya çok kötü siz neler yaptiniz

ped koyup denediniz mi? çünkü ped olunca sıvı akıntı bile olsa kuruyup renk alıyor ama idrar olunca ped emiyor. bendede oldu bi süre ama uzun süren idrar yolu enfeksiyonu olmuştum geçip tekrar başlıyordu o ara dönemlerde böyleydim.

Merhaba bende öyleyim ayırt edemiyorum hayatını çok bunalttı bu durum ne yaptınız acaba

Merhabalar bende çok kötüyüm idrardan supheleniyorum sürekli akıntı var ne yapacağız ya nasıl ayırt edilir acaba

Back
X