Keşke fitili kullansaydın çoğu fitil gebelik planında da kullanılıyor 2. Sorduğun da evet olabiliyorKzialarsjze binkac sorum var
1.kasımda doktora gittim ve vajinal akintom olduğu söylendi fıltı veridi ama kullanmadım.esinle Bayadır çocuk düşünüyoruz ama olmuyir adetim de düzensiz oluyor yumurtlama günümü bile bilmiyirum acaba vajinal akıntı yüzünden hamile kalamıyor olabilir miyim?
2. Hamileyken adet olacakmış gibi olup hamile kalan var mı?
Artık korkuyorum adet olacakmış gibi oluyor ağrılarım falan tuvalete gitmeye korkuyorum artıkKeşke fitili kullansaydın çoğu fitil gebelik planında da kullanılıyor 2. Sorduğun da evet olabiliyor
Böyle yaparak psikolojini bozarsın bence takma bekle zamanı değildir belkiArtık korkuyorum adet olacakmış gibi oluyor ağrılarım falan tuvalete gitmeye korkuyorum artık
Eşimle beraber o kadar çok istiyoruz ki anlatamam o yuzden korkuyorumBöyle yaparak psikolojini bozarsın bence takma bekle zamanı değildir belki
Beterin beteri var öyle deme korkma düşük mü yaptın daha önceEşimle beraber o kadar çok istiyoruz ki anlatamam o yuzden korkuyorum
Hayir daha yeni evliyim hiç çocuğum olmadıBeterin beteri var öyle deme korkma düşük mü yaptın daha önce
Tamam o zaman bişey olmaz olurHayir daha yeni evliyim hiç çocuğum olmadı
İnşallah lütfen dua edinTamam o zaman bişey olmaz olur
Ederim tabiki sizde bana edermisinizİnşallah lütfen dua edin
Tabiki ederimEderim tabiki sizde bana edermisiniz
Allah korusunFitili mutlaka kullanın o akıntılar zamanla rahim ağzı yarasına sebep oluyor bizzat başıma geldiği için biliyorum. Size tavsiyem ovulasyon testi alıp yumurta takipi yapmanız adetiniz bittiğinde fitile başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanabilirsiniz böylece hem tedavi olursunuz hemde hamilelik planınızı gercekleştirebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla vajinal akıntıda hamileliğe engel olabiliyor üstelik bu şekilde hamile kalsanız bile hamilelikte sorun yaşayabilirsiniz.
Tabiki Allah korusun ben yaşadığım için yazdım siz yaşayın diye değil önleminizi alın yaşamayın diye ama siz beddua etmişim gibi anlamışsınız kusura bakmayınAllah korusun
Hayir o şekil anlamadim sadece Allah korusun demistim yanlış anlaşıldığı için özür dilerimTabiki Allah korusun ben yaşadığım için yazdım siz yaşayın diye değil önleminizi alın yaşamayın diye ama siz beddua etmişim gibi anlamışsınız kusura bakmayın
Rica ederim önemli değil dilerim herşey gönlünüzce olurHayir o şekil anlamadim sadece Allah korusun demistim yanlış anlaşıldığı için özür dilerim
İnşallahRica ederim önemli değil dilerim herşey gönlünüzce olur
Merhaba bende gebelim şüphesi var ama mantar olduğunu farkettim az önce evde de fitil vardı kullansam zararı olur mu acabaTabiki Allah korusun ben yaşadığım için yazdım siz yaşayın diye değil önleminizi alın yaşamayın diye ama siz beddua etmişim gibi anlamışsınız kusura bakmayın
Gebelikten şüpheleniyorsanız kullanmayın mutlaka muayene olun doktor size durumunuza göre ilaç verecektir.Merhaba bende gebelim şüphesi var ama mantar olduğunu farkettim az önce evde de fitil vardı kullansam zararı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?