vajinal akıntı

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba kızlar,
çok yürüdüğüm zaman akıntım çok geliyo yeşil renkte.Sizdede böyle bi durum varmı 7 aylık hamileyim

Yesıl renkte mı :53: Heralde sarı renkte olanın yogun olanı mı cnm ? Buyuk ıhtımalle usutmussun.Bol bol su ıc doktoruna da soyle mutlaka.Gecmıs olsun hayırlı dogumlar :49:

Yesıl renkte mı :53: Heralde sarı renkte olanın yogun olanı mı cnm ? Buyuk ıhtımalle usutmussun.Bol bol su ıc doktoruna da soyle mutlaka.Gecmıs olsun hayırlı dogumlar :49:

üşütünce yeşil akıntı mı geliyor.bu hafife alınacak bir durum değil.aynısını bir arkadaşım yaşadı.

çarşamba günü gidicem dr.a önceki drum akıntı için ilaç vermişti kullandığım zaman ertesi gün fazla gelmiyo ama kullanmadığımda yine aynı.Çok yürüdüğüm zaman çok geliyo.Regl oluyomuşum gibi hissediyorum kendimi.

internette bakın yeşil akıntı neyin belirtisi olabiliyor.bazen doktorlar önemsemiyor burda reçel diye bi arkadaşım vardı.onun doktoru önemsemedi eve gönderdi.ama enfeksiyon ciddi sonuçlara neden olabiliyor bizzat yaşamış kişi olarak uyarıyorum arkadaşlar.

aynı tarz akıntı bende de var.doktoruma durumu anlattım 2 ay önce tek kullanımlık bir fitil verdi.sadece 1 hafta geçti.sonra yineledi.doktoruma söyledim hamilelikte normal bunlar dedi yapacak bişey yok dedi.bidaha da söylemedim.hala devam ediyor.yürüyünce çok oluyor.bide küçük parçalar şeklinde de oluyor bende akıntı.doktorum yapacak bişey yok deyince bende takmıyorum ne yapayım.yaklaşık 2 aydır bu şekilde.

aynı tarz akıntı bende de var.doktoruma durumu anlattım 2 ay önce tek kullanımlık bir fitil verdi.sadece 1 hafta geçti.sonra yineledi.doktoruma söyledim hamilelikte normal bunlar dedi yapacak bişey yok dedi.bidaha da söylemedim.hala devam ediyor.yürüyünce çok oluyor.bide küçük parçalar şeklinde de oluyor bende akıntı.doktorum yapacak bişey yok deyince bende takmıyorum ne yapayım.yaklaşık 2 aydır bu şekilde.

canım hangi doktor bunu söyleyen.başka doktora danış.tedavi olman lazım.kaç aylık hamilesin?

canım 30+4 günlük hamileyim..bulunduğum yerin en iyi doktoru gittiğim doktor..

Trikomonas Belirtileri

Hastalığın belirtileri genellikle bulaşmadan 4-20 gün sonra ortaya çıkar.

Kadınlarda sarı-yeşil veya gri, kokulu-köpüklü akıntı oluşur. Bu akıntı bazen kanlı da olabilir. Vajen girişinde kaşıntı olabilir. Cinsel ilişki esnasında rahatsızlık ve ağrı oluşabilir. Sık sık idrara çıkma, cinsel bölgede şişlik görülebilir. Bazen de hiç belirti vermeyebilir.

Erkeklerde ise genellikle belirti vermez. Bazen de idrar yaparken güçlük ve ağrı, penisten gelen bir akıntı olabilir.

Komplikasyonları

Tedavi edilmeyen trikomonas enfeksiyonlarının HIV riskini arttırdığı düşünülmektedir. Hamile kadınlarda trikomonas enfeksiyonu erken doğum, düşük doğum kilolu bebek veya plasental enfeksiyon ve yırtılmalara sebep olabilmektedir. Erkeklerde ise prostatit veya sistite neden olabilmektedir.

Yazının Devamı: Trikomonas Nedir? Nasıl Bulaşır? Trikomonas Belirtileri ve Tedavisi
Anasayfa: RenkliWEB

verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum.kokulu olmayınca korkma demişti doktor.ama salı günü gidicem ozaman sorarım...

hamilelikte akıntı:
1) kokusuz ve berrak -saydam olması lazım
2) günde 2 çamaşır değiştirtecek kadar çok gelebilir.
3) bu ikisinden aksi bir durum olursa MUTLAKA doktorunuza haber verin!

Çünkü, aksi takdirde ya düşük tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız ya da erken doğumla...

hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu istenmeyen bir durumdur. bunu önlemenin de tek bir yolu vardır. gün içinde BOL SIVI almak. günde 3 lt sıvı alınmalı. böbrekler çalıştırılmalı. sıvı derken; su olabilir, süt olabilir, taze sıkılmış meyve suyu olabilir, maden suyu olabilir vs vs...

bunları bana kendi doktorum söyledi. haberiniz olsun.

hamilelikte akıntı:
1) kokusuz ve berrak -saydam olması lazım
2) günde 2 çamaşır değiştirtecek kadar çok gelebilir.
3) bu ikisinden aksi bir durum olursa MUTLAKA doktorunuza haber verin!

Çünkü, aksi takdirde ya düşük tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız ya da erken doğumla...

hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu istenmeyen bir durumdur. bunu önlemenin de tek bir yolu vardır. gün içinde BOL SIVI almak. günde 3 lt sıvı alınmalı. böbrekler çalıştırılmalı. sıvı derken; su olabilir, süt olabilir, taze sıkılmış meyve suyu olabilir, maden suyu olabilir vs vs...

bunları bana kendi doktorum söyledi. haberiniz olsun.

aslında çok önemsenmiyor bu durumlar ya da doktorlar baştan uyarmıyor.bende bu akıntının hamilelikte kayıpla sonuçlanacağını bilseydim daha dikkatli olurdum hatta doktorumu değiştirirdim.

Back
X