Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar,
çok yürüdüğüm zaman akıntım çok geliyo yeşil renkte.Sizdede böyle bi durum varmı 7 aylık hamileyim
Yesıl renkte mıHeralde sarı renkte olanın yogun olanı mı cnm ? Buyuk ıhtımalle usutmussun.Bol bol su ıc doktoruna da soyle mutlaka.Gecmıs olsun hayırlı dogumlar
![]()
çarşamba günü gidicem dr.a önceki drum akıntı için ilaç vermişti kullandığım zaman ertesi gün fazla gelmiyo ama kullanmadığımda yine aynı.Çok yürüdüğüm zaman çok geliyo.Regl oluyomuşum gibi hissediyorum kendimi.
pimafucin diye bi hap vermişti
aynı tarz akıntı bende de var.doktoruma durumu anlattım 2 ay önce tek kullanımlık bir fitil verdi.sadece 1 hafta geçti.sonra yineledi.doktoruma söyledim hamilelikte normal bunlar dedi yapacak bişey yok dedi.bidaha da söylemedim.hala devam ediyor.yürüyünce çok oluyor.bide küçük parçalar şeklinde de oluyor bende akıntı.doktorum yapacak bişey yok deyince bende takmıyorum ne yapayım.yaklaşık 2 aydır bu şekilde.
canım 30+4 günlük hamileyim..bulunduğum yerin en iyi doktoru gittiğim doktor..
hamilelikte akıntı:
1) kokusuz ve berrak -saydam olması lazım
2) günde 2 çamaşır değiştirtecek kadar çok gelebilir.
3) bu ikisinden aksi bir durum olursa MUTLAKA doktorunuza haber verin!
Çünkü, aksi takdirde ya düşük tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız ya da erken doğumla...
hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu istenmeyen bir durumdur. bunu önlemenin de tek bir yolu vardır. gün içinde BOL SIVI almak. günde 3 lt sıvı alınmalı. böbrekler çalıştırılmalı. sıvı derken; su olabilir, süt olabilir, taze sıkılmış meyve suyu olabilir, maden suyu olabilir vs vs...
bunları bana kendi doktorum söyledi. haberiniz olsun.