vajinal akıntı

queenbs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1
0
1
29
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyla alakalı bir kaç tane forum okudum ama sorunuma kesin bi cevap bulamadım. Bu yüzden yeni konu olarak açıyorum. Yıllardır mantar sorunum var. Aşırı akıntı sıkıntısı çekiyorum. Ve bu akıntı çürük peynir gibi kokuyo. Bir de ilişki sırasında beyaz parçalar geliyo. Dikkatinizi çekerim beyaz akıntı değil parçalar halinde. Bunun hakkında bana yardım edebilecek olan varmı ? lütfen partnerimden de çekinir oldum. İlişkimizde bana karşı oral sexe izin vermiyorum rahatsız olduğumdan dolayı. Yardım edin lütfen bu durumu nasıl çözebilirim?

Yıllardır demişsiniz ::( Yıllardır dediğinize göre hastalık kronikleşmiştir. Gerçekten yıllardır böyle bir sorun yaşarken neden doktorlardan çare aramayıp buraya yazdınız bilemiyorum. Neyse her şeyde bir hayır vardır diyorum. Bir an önce lütfen işinin uzmanı bir doktora görünün. Şimdi yazacaklarımı da doktorunuzun onayı dahilinde tedaviye destek olarak uygulayabilirsiniz dilerseniz. Beni iyileştiren neydi bilemiyorum ama böyle bir başlık arıyordum yazmak için siz denk geldiniz. Şu an çok mutluyum yaklaşık 1 ay önce sanırım bir bakteri kaptım; akıntım balık gibi iğrenç kokuyordu ve sarıdan yeşile dönük renklerde geliyordu. Biraz araştırdım bir bakterinin neden olabileceğini öğrendim ve tedavi edilmemesinin gelecekte sıkıntılara neden olabileceğini. Doktor randevum gelene kadar kendime iyi bakayım diye düşündüm. Her gün bol su içtim 2-3 litre bazen daha da fazla, idrar yolum sürekli yıkanmış oldu. Bunun dışında sirkeli su dolu kabın içinde oturdum. Vajinamı sirkeli suyla temizledim. Günde 1 bardak suya bir kaşık sirke ekleyip içtim. Gece uyumadan önce bir soğanı suda 5 dk kadar kaynatıp suyunu içtim. Her gün kefir ve yoğurt yedim. Siyah çay yerine mısır püskülü, altın otu ve yeşil çay tercih ettim. Günlük ped kullanmayı bıraktım, pamuklu çamaşır giydim ve akıntım geldikçe değiştirdim. Tüm bunları yaklaşık bir hafta boyunca düzenli olarak yaptım. Sonuç kokum ve akıntım normale döndü. Bir haftadır her şey çok güzel. Size de acil şifalar dilerim.

Merhaba arkadaşlar. Bu konuyla alakalı bir kaç tane forum okudum ama sorunuma kesin bi cevap bulamadım. Bu yüzden yeni konu olarak açıyorum. Yıllardır mantar sorunum var. Aşırı akıntı sıkıntısı çekiyorum. Ve bu akıntı çürük peynir gibi kokuyo. Bir de ilişki sırasında beyaz parçalar geliyo. Dikkatinizi çekerim beyaz akıntı değil parçalar halinde. Bunun hakkında bana yardım edebilecek olan varmı ? lütfen partnerimden de çekinir oldum. İlişkimizde bana karşı oral sexe izin vermiyorum rahatsız olduğumdan dolayı. Yardım edin lütfen bu durumu nasıl çözebilirim?
Yazmayı unutmuşum bir de bu tarz durumlarda çiftlerin beraber tedavi görmesi gerekiyormuş çünkü biri iyileşse bile diğerinden tekrar kapıyormuş. Aynı anda yok etmelisiniz hastalığı yani. Ben bekar olduğum için dikkate almadım ama sizin için önemli.

Daha önce tedavi olmadınız galiba. Hemen bi kadın doğuma gidin kültür alıp bakılır ona göre ilaç yazılır. Fakat mantar ve bazı cinsel yolla bulaşan hastalıklar oluyor onlarda eş tedavisi gerekiyor. Şuan buradan bi çözüm beklemeniz doğru değil. Yalnız ek olarak sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Hayatınızdaki insana da durumu açıklayın ve bir süre cinselliğe ara verin. Zaten tedavi olurken ve tedavi sonrasında da bir süre cinsellik olmaması gerekiyor tekrar etmemesi için. Probiyotikli şeyler yiyin, için. Tabletleri de satılıyor alıp içebilirsiniz. Yoğurt, kefir vs. Bunları da evde tüketin. Aynısefa, civanperçemi, kızılcık gibi bitki çayları tüketin. Propolis alın eczaneden damla şeklinde onu kullanın eczaneye sorarsınız kullanımı konusunda. Bir de kızılcık tabletler satılıyor ben kurusunu bulamadım hiçbir yerde bulsam suyunu ve çayını yapıp içecektim. O yüzden bulamazsanız tablet de alabilirsiniz. Cranberry diye de geçiyor. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. Her gün aç karnına sarımsak yutun birkaç parçaya bölüp. Bunlar bağışıklık sisteminizi güçlendirir fakat düzenli bir şekilde yapmanız gerekiyor. Her gün ve uzun süre boyunca. 1-2 hafta yapıp bırakmayın. O bölgenizi temiz ve kuru tutun. Elma sirkeli su ile de yıkayabilirsiniz her gün. İç çamaşırınızı her gün ya da günde 2 kere falan değiştirin. İç çamaşırlarınızı ayrı ve en az 60 derecede uzun ayarda yıkayın ve ütüsüz giymeyin. Ve bir an önce doktorla görüşün enfeksiyonun ne olduğu ortaya çıksın ve tedavi olun bunları da takviye edici olarak yapın. Geçmiş olsun.

Back
X