vajinal beyazlatma yaptıranlar tüm tavsiyeler ve deneyimler lütfen

Ben kimyasal beyazlatma yaptırdım. Ilk seansta istediğim sonucu elde ettim.
Merhaba kimyasal peelingi ne kadara yaptırdınız acaba ağrı acı oldu mu ve kaç ton açıldı nasıl oldu rengi? Bizi aydınlatırsanız sevinirim bende istiyorumda

Merhaba kimyasal peelingi ne kadara yaptırdınız acaba ağrı acı oldu mu ve kaç ton açıldı nasıl oldu rengi? Bizi aydınlatırsanız sevinirim bende istiyorumda
12bin tlye yaptırdım. Ilk anda ağrı olmadı ama bir süre sonra yanma hissi başladı. Doktorum rahatlatıcı krem sürdü. 3,4 gün sonra cildim siyulmaya başladı. 3 ton fln açılmıştır.

12bin tlye yaptırdım. Ilk anda ağrı olmadı ama bir süre sonra yanma hissi başladı. Doktorum rahatlatıcı krem sürdü. 3,4 gün sonra cildim siyulmaya başladı. 3 ton fln açılmıştır.
İyi bari ne güzel valla ben çok karayım ya ne yapsam bilmiyorum

Teşekkür ederim cevap için
Aa 3 ton çok iyiymiş memnun musunuz
Soyulurken ağrı sızı yanma oluyor mu peki? Bide tek seans mı yaptırdınız?
Doktorlar bana 4-5 seans gerekebilir demişti aşırı koyu değil ama

Teşekkür ederim cevap için
Aa 3 ton çok iyiymiş memnun musunuz
Soyulurken ağrı sızı yanma oluyor mu peki? Bide tek seans mı yaptırdınız?
Doktorlar bana 4-5 seans gerekebilir demişti aşırı koyu değil ama
Tek seans bence yetti. Yok soyulurken ağrı sızı olmuyor. Güneş yanığı gibi soyuluyor.

Doktorum hem lazerle beyazlatma yapıyor hem de kimyasal beyazlatma. Bende kimyasal yapmayı tercih etti. Evet kadın doğum uzmanı
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ,peki sende neden kararma olmuştu gebelikten vs mi yoksa jilet ağda yüzünden mi

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ,peki sende neden kararma olmuştu gebelikten vs mi yoksa jilet ağda yüzünden mi
Ben doktora sordum onlarda karartırmış lazer epilasyon falanda yapar dediler
Bide sürtünme olduğu için kararma olurmuş ekstradan ilerleyen yaş ve doğumlar hormonlar yüzünden ...
Kadın olmak çok zor

Back
X