Vajinal enfeksiyon ile gebelik geçirip doğuma girmek

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.008
674
123
36
Vajinal enfeksiyonu gebelik boyunca tekrar edip doğuma böyle giren oldu mu? Doğumda veya sonrasında bir sorun yaşadınız mı? Özellikle bebekte.
İlaç kullanıyorum geçiyor ama sonra hemen tekrar ediyor. Doğum başladığında yine enfeksiyonlu olursam diye endişem var. Doktorum bebek açısından sıkıntı olmayacağını söyledi ama içim rahat değil yine de

Doktorunuza guvenın rahat olun

Yada ikinci doktor görüşü alın
İkinci doktor görüşü alayım dedim süreçte, o kadar farklı şeyler söyledi ki. Doktorum ne deyip önerdiyse tam tersi. Üçüncü dr (ilk doktorumun hocasıydı) aynı şeyleri önerdi. Bende başka doktora gitmeme kararı aldım.
İşin kötü tarafı kendi doktorumda yapmayacağım doğumu. Devlete geçmeyi düşünüyorum maddi sebeplerden. Ama orda doktor bakmıyor bile ebeler doğuma giriyor. Bakalım nasıl olacak

En azından doktor takibiniz olsun ki beklenmeyen bi durumda doktorunuz müdehale edebilsin devlette takib yaptırın . Yani özelde takip edilmek istiyorsanız 15 günde bir özele 15 günde bir devlete gidin

Kaçıncı haftanızdasınız

35. Haftadayım. 2-3 haftaya bekliyoruz artık. Bakalım bi giderim belki girişim olsun diye. Ama devletteki doktor tecrübelerimden biliyorum pek ilgili oldukları söylenemez. İyi olanlarda denk gelmiyor zaten randevu bulamıyorsun bile.

Ben gebelik boyinca enfeksiyon yasadim o sekildede normal dogum yaptim hicbir sorun olmadi zaten doktorumda sorun olmaz demisti. Dogumdan sonrada devam etti doktora gitcem tedavi icin

tedavinizi olun gebelik sürecinde. elinizden baska bir sey de gelemez. her gebelik aynı değil.

benim bir yakınım çok sık idrar yolu enfeksiyonu gecirdi gebelikte. bebeği bir ay erken doğdu ve gecirdiği enfeksiyon sebebiyle bebeğin ciğerlerinde enfeksiyon çıktı doğumda. hatta bebek doğduğunda ebe farketmis nefes alış verisinde problem olduğunu ve hemen cocuk doktorunu cagirmis. 15 gün yoğun bakımda yattı bebek. su an 4 yasinda erken doğduğu için bazı problemler yasadılar kücükken ama su an çok sükür sağlıklı.

hemen tedavi edildiği sürece enfeksiyon çok büyük problem yaratmıyor diye biliyorum. ben 3 kez gecirdim enfeksiyon ve ücü de 22.haftadan sonraydı. hepsinde tedavi edildi ve bebeğim de sağlıklı doğdu çok sükür. siz de güvendiğiniz bir doktorla devam edin.

Ben gebelik boyinca enfeksiyon yasadim o sekildede normal dogum yaptim hicbir sorun olmadi zaten doktorumda sorun olmaz demisti. Dogumdan sonrada devam etti doktora gitcem tedavi icin

Doğumdan sonra geçer belki hamilelik yüzündendir demiştim dikişlerle zor olmuştur

Bu öyle illet bir şey ki tedavi oluyorum geçiyor ama çok dikkat etmeme rağmen kısa bir süre sonra tekrarlıyor

Doğumdan sonra geçer belki hamilelik yüzündendir demiştim dikişlerle zor olmuştur
Doktor dogumdan sonra gecer dedi ama gecmedi benimki malesef. Bebekten dolayi doktora gidemedim 2 aydir. Ama onumuzdeki hafta gdcem artik insallah kurtulurum

Bende mantar vardı sorun olmadı ama ilaç tedavisi görüyordum. Doğumdan sonra geçti.

Merhaba benimde yeşilimsi akıntım oluyor 7. Haftamdayım. Doktorum fitil verdi. Henüz kullanmadım ama geçmiyo akıntım. Sizce kullanmalı mıyım fitili. Bir zararı olur mu. Siz kullandınız mı

Merhaba benimde yeşilimsi akıntım oluyor 7. Haftamdayım. Doktorum fitil verdi. Henüz kullanmadım ama geçmiyo akıntım. Sizce kullanmalı mıyım fitili. Bir zararı olur mu. Siz kullandınız mı
Bir zarari olmuyor doktorunuz verdiyse kullanabilirsiniz. Ben bir degil birkac farkli fitil kullandim hicbirinde sorun olmadi

İlk trimester fitil güvenli değil diye doktorum vermedi bana. İlk 3 ay batikonla silme yaptı ara ara. Sonradan kullandım fitilleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…