Enfeksiyonu halledip öyle hamilelik deneyin.Merhaba kizlar , bugün doktora gittim hiçbir şikayetim yoktu ama doktor bana muayene esnasında rahim ağzı yarası var ve enfeksiyon var dedi fitil ve ilaç verdi . Sizce bu normal bı enfeksiyon mu yani benim gibi şikayeti olmayıp ve doktora gitmeyen bir sürü kadın var . Bide ben bu ay hamilelik planlıyordum enfeksiyon gebeliğe engellermi
Ama gebe kalmaya engel bir durum değil degilmi doktorum bu ay gebe kalma ihtimalim çok yüksek dedi ve korunma dedi gebelikte de kullanilabilecek ilaçlar verdiEnfeksiyonu halledip öyle hamilelik deneyin.
12 haftalık hamileyim, 2-3 haftadır idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullanamıyorum bol su içmekten başka yapacak bir şeyim yok.
Akıntısı ayrı, ağrısı apayrı en azından ilaç içebiliyorsunuz şimdi
Gebe kalmaya engel mi bilmiyorum benim hamilelik sırasında oldu ama hamileyken riskli olduğunu biliyorum. Güzel haberler alın inşallahAma gebe kalmaya engel bir durum değil degilmi doktorum bu ay gebe kalma ihtimalim çok yüksek dedi ve korunma dedi gebelikte de kullanilabilecek ilaçlar verdi
Merhaaba Bende sizin gibi hamılelık oluşmadıgı için kontrole gittiğim sıra yara oldugunu oğrendım fitil verdi doktor rahım için de enfeksiyon olmuştur dıye idrar tahlılımdede lokosit çıktı bugun ıdrar kültürü verdimMerhaba kizlar , bugün doktora gittim hiçbir şikayetim yoktu ama doktor bana muayene esnasında rahim ağzı yarası var ve enfeksiyon var dedi fitil ve ilaç verdi . Sizce bu normal bı enfeksiyon mu yani benim gibi şikayeti olmayıp ve doktora gitmeyen bir sürü kadın var . Bide ben bu ay hamilelik planlıyordum enfeksiyon gebeliğe engellermi
Peki sadece bebek olmadığı için mi gittiniz başka şikayetiniz varmiydiMerhaaba Bende sizin gibi hamılelık oluşmadıgı için kontrole gittiğim sıra yara oldugunu oğrendım fitil verdi doktor rahım için de enfeksiyon olmuştur dıye idrar tahlılımdede lokosit çıktı bugun ıdrar kültürü verdim
Yarayı donduracak doktor rahım filmi çektirdikten sonra
Yoktu muayene esnasında akıntıyı gordu o şekilde gorduPeki sadece bebek olmadığı için mi gittiniz başka şikayetiniz varmiydi
Geçmiş olsun.İdrar yolu enfeksiyonu olduğunuzu nasıl anladiniz?Ben de 18 haftaligim geçen ay vajinal mantar olmuştum,fitil kullandım geçti ama şimdi yine başladıEnfeksiyonu halledip öyle hamilelik deneyin.
12 haftalık hamileyim, 2-3 haftadır idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullanamıyorum bol su içmekten başka yapacak bir şeyim yok.
Daha önce birkaç kere olmuştum oradan biliyordum.Geçmiş olsun.İdrar yolu enfeksiyonu olduğunuzu nasıl anladiniz?Ben de 18 haftaligim geçen ay vajinal mantar olmuştum,fitil kullandım geçti ama şimdi yine başladıkabus gibi bişey bu mantar.Hafif de yanma var kasintidan tahriş oldum sanırım.Yanma idrar yaparken değil ama var.Acaba idrar yolu enfeksiyonuna vajinal mantar eşlik edio olabilir mi diye düşündüm.
Hamilemisiniz yani çok sevindim Allah tamamına erdirsin yani bu enfeksiyonun gebeliğe bir engeli yok o zaman bazı doktorlar sırf para almak için insanı korkutup tahlil yapıyorlar yaYoktu muayene esnasında akıntıyı gordu o şekilde gordu
Bugun gebe olduğumu oğrendim başka bir doktora gittim o da hiç onemı yok dedi
Her doktor farklı gerçekten
Benimde idrarımda lokosit cıkıyor. İdrar kültürü istemisti doktor. İdrar kültüründe neye bakılıyor acaba?Merhaaba Bende sizin gibi hamılelık oluşmadıgı için kontrole gittiğim sıra yara oldugunu oğrendım fitil verdi doktor rahım için de enfeksiyon olmuştur dıye idrar tahlılımdede lokosit çıktı bugun ıdrar kültürü verdim
Yarayı donduracak doktor rahım filmi çektirdikten sonra
Inanın bende öyle düşünüyorum gittiğim doktor neler dedi dondurmak lazım su olur bu olur yanı ınsanları daha da strese sokuyorlarHamilemisiniz yani çok sevindim Allah tamamına erdirsin yani bu enfeksiyonun gebeliğe bir engeli yok o zaman bazı doktorlar sırf para almak için insanı korkutup tahlil yapıyorlar ya
Geçmiş olsun İdrar kulturunde mantar ya da bakteri üremiş mi ona bakılıyorBenimde idrarımda lokosit cıkıyor. İdrar kültürü istemisti doktor. İdrar kültüründe neye bakılıyor acaba?
Banada verdi doktorumEnfeksiyonu halledip öyle hamilelik deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?