vajinal enfeksiyon

mlkustaoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
4
2
86
36
merhaba; gebelik öncesi hazırlık amaçlı öneri üzerine folik asid + ocean mummy ve protime women adında 3 takviye kullanmaya başladım. ilaçları kullanmaya başladığımdan beri ara ara yeşilimsi bir akıntı oluyor öncesinde böyle bir durum yoktu. ilaçarın enfeksiyon sökme gibi bir özelliği yok ama neden kaynaklandığını anlayamadım bu tarz bir durum yaşayan var mı acaba

Kimin önerisiydi? Söylediğiniz 2 takviyenin tam olarak içeriğini bilmiyorum ama kan değerlerinize baktırmadan gereksiz yere takviye almamanızı tavsiye ederim. Çünkü belki ihtiyacınız olmadığı halde kullanıyor olabilirsiniz. Folik asit evet gebelik öncesi ve ilk 3 aylık dönemde kullanılması doktorlar tarafından tavsiye ediliyor. Takviyelerden bağımsız olarak da enfeksiyon oluşmuş olabilir. Hem akıntı neden kaynaklı hem de kullandığınız takviyeler uygun mu değil mi öğrenip kan değerlerinize de baktırmak için bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.

Eczacı bir tanıdığım tavsiye etmişti. Yaşım 35 ikici cocuk düşünüyoruz ama temmuz ayından beri gebelik oluşmadı 30 yaş üzeri yumurta rezervi yaşa bağlı olarak düşüyor. kullanığım takviyeler yumurta kalitesini arttırmaya yönelik takviye ilaç değil onun için

Back
X