• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal enfeksiyon

nurun

Rabbim,herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.462
117
363
merhaba bora bey! bende 5 aydır süre gelen vajinal kaşıntı meydana gelmekte. doktora gittim fakat doktorum sadece NEO-PENOTRAN FORTE L adında fitil verdi. sizden sorum acaba bu enfeksiyon hamileliğe engelmidir? ve kullandığım bu fitillerin yararı olurmu? önceden 2 ay içinde hamile kalmıştım fakat hamileliğim malesef kürtajla sonuçlandı bu sefer 5 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum acaba enfeksiyondanmı kalamıyorum diye size sormak istedim? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...

merhaba nurun geçmiş olsun, bu benimde çok merak ettiğim bişi.3aydır akıntı şikayetim var, sanırım mantar var bendede..henüz doktora gitmedim, acaba gebeliğime engel olan bumudur diye düşünmeye başladım, umarım doktor bey cevaplar sorunu...

merhaba bora bey! bende 5 aydır süre gelen vajinal kaşıntı meydana gelmekte. doktora gittim fakat doktorum sadece NEO-PENOTRAN FORTE L adında fitil verdi. sizden sorum acaba bu enfeksiyon hamileliğe engelmidir? ve kullandığım bu fitillerin yararı olurmu? önceden 2 ay içinde hamile kalmıştım fakat hamileliğim malesef kürtajla sonuçlandı bu sefer 5 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum acaba enfeksiyondanmı kalamıyorum diye size sormak istedim? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...

enfeksiyondan tabiki kaynaklanır cnm benim bir arkadaşımda bu fitillerden ve ilaçlardan sonra hamiş kaldı
bendede bu şikayet hamişken oldu aynı fitilden birde krem kullanmıştım 2-3 günden beri yine aynı şikayetim var doktorumu arıycam sanırım aslında yazacağı ilaç aynı artık şikayetlerden farkediyorum akşam gerçi merhemi sürdüm bugün iyi gibi bakalım geçmesse gidicem bende nerden oluyor hiç aklım ermiyor ya

sizlerede büyük geçmiş olsun arkadaşlar. artık bu sorunlar kafamda büyümeye başladı. ayrıyeten birde bu tür rahatsızlığın meydana çıkması işkence gibi gelir oldu resmen ilişkiden soğuttu beni ama bebek istediğimiz için sabrediyorum malesef. doktora bu yüzden sordum acaba hamileliğe engelmi diye ama sanırım engel :(((

Back
X