vajinal enfeksiyona maydonoz suyu ve sogan suyu karışımı deneyen varmı yardım lütfen

Balkizin annesi

ışığına güvene baskasinin gölgesinden korkmaz...!
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
118
60
soganın antibiyotik etkisini herkes biliyordur,maydonozunda faydalarını az çok bilen vardır ben ikisinide kaynatıp limon suyuyla karıştırıp içmek istiyorum teyzem agır gelir dedi sizce nasıl olur annem yapardı ama sadece maydonozu çok işe yarardı yeni evliyim ilişki srasında agrım oluyor akıntılarım ve kaşınmalarım var tavsiyeniz nedir fitil kullandım ama pek işe yaramadı sanırım adet dönemine denk gelince tedaviyi yarım yarım tamamladım :KK43: idrarımı yaparken tam bitmesine yakın bi acı verio bi yakıo canımı alıo :KK43:

Bende de cok kasinti olurdu ve yumurtlama zayifligi pko vardi. Sogan kuru sayesinde hem adetim duzene girdi hem de akintilarim kasintilatim son buldu cok sukur. Ibrahim saracoglunjn sitesindeki kuru yapmistim ben 3-4 ay devam eden ilk 10 gun sonra 7 gun falan olan biseydi.
Annem maydonoz ve sogani karistirmadi ama donem donem her ikisini de icti. Onda rahim kanseri suphesi vardi hucreler bozuk cikiyordu ve doktoru bile inanamadi o kurlerden sonra butun tahlilleri temiz cikti. sogan ve maydonoz sayesinde rahmini aldirmajtan kurtuldu.

soğan suyu meselesini hep duyuyorum ama midesi sıkıntılı olanlar yapmasın bence, maydanoz daha iyi olur tabi hamile olmamak kaydıyla

Tavsiyem doktora gitmeniz gittiyseniz baska doktora da gidin mutlaka.

Sogan kurunu denedim ama boyle bir rahatsizligim olduğu icin degil. Iltihap vardi muayene olmustum fitil kullanmistim. Gecmisti. Aylar sonra hamilelige hazirlanirken oncesinde de sogan kürü de uyguladim. Ama oncelik doktora gorunmek mutlaka.

soğan suyunu ben reğl düzensizliğim için içiyorum.. bende de akıntı var ama ona iyi gelmedi bende hala devam ediyor

kaşıntı ve yanma hissi varsa taharetten sonra sirkeli su öneriyorum .ilk evlendiğimde çok problemdi ben de kk dan okudum uyguladım çok memnun kaldım.ve bi kaç saat içinde faydasını gördüm

vücudum enfeksiyona çok yatkın benim. sık sık sistit oluyorum ne yazık ki. maydonoz suyu içiyorum. iğrenç ötesi bir tat. ilaçtan daha hızlı ve sağlıklı. hemen etkisini gösteriyor. raf raf bitkim vardır benim. birsürü derdin şifalı bitkisi nedir bilirim. çok tuhaf tatlı otlar içtim. ama maydonoz suyu kadar mide bulandırıcı bir şey yok...

eğer idrarın sonunda çok kuvvetli bir sancı ve acı varsa muhtemelen sistit olmuşsunuz.
kafanıza göre bir şey yaparsanız sistit kronik hale gelir.sonra çok çekersiniz.
lütfen ihmal etmeyin.doktora gidin.

kaşıntı ve yanma hissi varsa taharetten sonra sirkeli su öneriyorum .ilk evlendiğimde çok problemdi ben de kk dan okudum uyguladım çok memnun kaldım.ve bi kaç saat içinde faydasını gördüm

Yapmayın allah aşkına, hadi yapmışsınız tavsiye etmeyin bari. Sirke gibi asidik bir sıvıyı vücudunuzun en hassas bölgesine temas ettirerek bölgenin florasını ve ph dengesini alt üst edersiniz. Doktorlar vajinal jellerin bile kullanılmasını önermezken sirke çok dahiyane bir çözüm.

soganın antibiyotik etkisini herkes biliyordur,maydonozunda faydalarını az çok bilen vardır ben ikisinide kaynatıp limon suyuyla karıştırıp içmek istiyorum teyzem agır gelir dedi sizce nasıl olur annem yapardı ama sadece maydonozu çok işe yarardı yeni evliyim ilişki srasında agrım oluyor akıntılarım ve kaşınmalarım var tavsiyeniz nedir fitil kullandım ama pek işe yaramadı sanırım adet dönemine denk gelince tedaviyi yarım yarım tamamladım :KK43: idrarımı yaparken tam bitmesine yakın bi acı verio bi yakıo canımı alıo :KK43:

İdrar yaparken yanma ve acı hıssedıyorsanız , ilişki sırasında ağrınız oluyorsa , yoğun akıntı , koku , kaşıntınız varsa
İdrar yolu enfeksıyonu ve yumurtalık ıltıhabınız olabılır..
Doktora gıdıp uygun ılacları almalısınız .
Tekrarlayan ıltıhaplar yumurtalıklarınızı yorar Allah korusun ..
Güvendiğiniz çok iyi bi doktora gidin ..
Tedavıden sonra da asla yalınayak gezmeyın , üşütmeyin , ihtiyacınızı giderdiğiniz yerler temiz olsun ve temizliğinden şüphe ettiğiniz bi tuvalete girmeyin ..
Çok gecmıs olsun ..

ya bu maydonoz ve soğan kürünü biri açıklasın ..Kaç soğan kaç lt su kaç dk kaynayacak ..Aynı zamanda neye iyi geliyor ..Aynı şeyler maydonoz içinde geçerli ..Kaç gün kullanılıyor ..

Yapmayın allah aşkına, hadi yapmışsınız tavsiye etmeyin bari. Sirke gibi asidik bir sıvıyı vücudunuzun en hassas bölgesine temas ettirerek bölgenin florasını ve ph dengesini alt üst edersiniz. Doktorlar vajinal jellerin bile kullanılmasını önermezken sirke çok dahiyane bir çözüm.

Yok öyle deme sirkeli su gerçekten iyi öyle şaldır şuldur sirkeye bulamıyosun zaten dış kısmını azcık nemli halde siliyorsun mikrop kırma özelliği sayesinde iyi geliyor ..Bende kullandım bunu gerçekten iyi ...

Ben de öyle düşünmüştüm ama faydasını gördüm bilemedim şimdi 2 yıl önce kullanmıştım 2-3 defa ayrı dönemlerde çok iyi gelmişti. Söylediğiniz iyi oldu araştırmadan birşey kullanmam .Teşekkür ederim

Yok öyle deme sirkeli su gerçekten iyi öyle şaldır şuldur sirkeye bulamıyosun zaten dış kısmını azcık nemli halde siliyorsun mikrop kırma özelliği sayesinde iyi geliyor ..Bende kullandım bunu gerçekten iyi ...

Ben de öyle düşünmüştüm ama faydasını gördüm bilemedim şimdi 2 yıl önce kullanmıştım 2-3 defa ayrı dönemlerde çok iyi gelmişti. Söylediğiniz iyi oldu araştırmadan birşey kullanmam .Teşekkür ederim

İyi geldiğinden eminim, bakterileri öldürüyor çünkü. Ama yararlı olanları da öldürüyor ve ph dengesini bozuyor. Uzun vadede çok tehlikeli.

İyi geldiğinden eminim, bakterileri öldürüyor çünkü. Ama yararlı olanları da öldürüyor ve ph dengesini bozuyor. Uzun vadede çok tehlikeli.
haklısın valla içine kadar süren var ben o kadar gözü kara değilim :KK43: Bir kere denedim iyi geldi bir daha dener miyim dıştan evet :KK66:

ya bu maydonoz ve soğan kürünü biri açıklasın ..Kaç soğan kaç lt su kaç dk kaynayacak ..Aynı zamanda neye iyi geliyor ..Aynı şeyler maydonoz içinde geçerli ..Kaç gün kullanılıyor ..

Maydonozu bilmiyorum ama 4.5 santimlik çikolata kistim soğan kürüyle yok oldu. Bir soğanı sadece dışındaki sert kabuğu soyup geri kalan kahverengi kabuklarını bırakarak dörde böleceksin. İki bardak suyun içşnde 5 dakika kaynatacaksın. (Kaynadıktan sonra 5 dk). İlk ay Regl bittikten bir hafta sonra başlayıp sabah akşam yemek öncesi 15 gün içeceksin. Kür bitince regl oluyorsun zaten. 2. Ay regl bitiminden 15 gün sonra başlayıp yine sabah akşam bir hafta içeceksin ve regl olacaksın. Bu gadaa..

X