• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal fitil kullandığı ay hamile kalanlar

hatic2025

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Vajinal fitil kullanıp hemen hamile kalan var mı?Yumurtlama günlerimde 7 günlük fitil kullandım ve doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadığı için o günleri değerlendirdik. Acaba hemen hamile kalınabilir mi?

Vajinal fitil kullanıp hemen hamile kalan var mı?Yumurtlama günlerimde 7 günlük fitil kullandım ve doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadığı için o günleri değerlendirdik. Acaba hemen hamile kalınabilir mi?
Vajinal fitil kullandigim ay gebe kaldim

Kızlar ben fitil koymayıda bilmiyorum yani beceremiyorum bende yarın gideceğim doktora bunu düşünüyorum
Hiç zorlanacak bişey yok zaten fitilin kaygan sabun gibi bir yapısı var o yüzden vajinaya yerleştirince içeriye doğru ittirmeniz gerekiyor ve kolayla ilerliyor içeriye

Kızlar bilmediğimden soruyorum vajinal fitil nedir hiç duymadım progestandan başka fitil , çok merak ettim. Ne içeriyor nasıl işe yarıyor acaba ??

Kızlar bilmediğimden soruyorum vajinal fitil nedir hiç duymadım progestandan başka fitil , çok merak ettim. Ne içeriyor nasıl işe yarıyor acaba ??
Bende kaşıntı oluyodu mantar enfeksiyon için kullanmıştım 7 gün. Fitil vajina içindeki iltihabın sökülmesine yardımcı oluyor.

Bende kaşıntı oluyodu mantar enfeksiyon için kullanmıştım 7 gün. Fitil vajina içindeki iltihabın sökülmesine yardımcı oluyor.
Merhaba banada doktorum mantar tedavisi için verdi içerisinde 14 adet var, bir gece kullandım ve afedersiniz kanlı kahverengi karışık bir kaç defa akıntı oldu hala da devam ediyor kahverengi akıntı 5 gün oldu tam bilmediğimden devam etmedim sadece bir gece kullandım. Kullanan biri olarak bu şekilde akıntı olması normal mi?

Back
X