Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinal fitil kullanıp hemen hamile kalan var mı?Yumurtlama günlerimde 7 günlük fitil kullandım ve doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadığı için o günleri değerlendirdik. Acaba hemen hamile kalınabilir mi?
Vajinal fitil kullanıp hemen hamile kalan var mı?Yumurtlama günlerimde 7 günlük fitil kullandım ve doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadığı için o günleri değerlendirdik. Acaba hemen hamile kalınabilir mi?
Hiç zorlanacak bişey yok zaten fitilin kaygan sabun gibi bir yapısı var o yüzden vajinaya yerleştirince içeriye doğru ittirmeniz gerekiyor ve kolayla ilerliyor içeriye
Merhaba banada doktorum mantar tedavisi için verdi içerisinde 14 adet var, bir gece kullandım ve afedersiniz kanlı kahverengi karışık bir kaç defa akıntı oldu hala da devam ediyor kahverengi akıntı 5 gün oldu tam bilmediğimden devam etmedim sadece bir gece kullandım. Kullanan biri olarak bu şekilde akıntı olması normal mi?