vajinal fitil kullanmak adeti geciktirirmi

zbydgvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
6
2
1
34
Adetimden bir hafta once donaxyl vajinal fitil kullandim adetim gecikti fitil neden olmus olabilirmi adetimin uzerinden 4 gun gecti test yaptm ikinci cizgi silik cikti bugun 6. Gunum hala adet olmadim sizce hamile olabilirmiyim nezamn test yapiyim

Adetimden bir hafta once donaxyl vajinal fitil kullandim adetim gecikti fitil neden olmus olabilirmi adetimin uzerinden 4 gun gecti test yaptm ikinci cizgi silik cikti bugun 6. Gunum hala adet olmadim sizce hamile olabilirmiyim nezamn test yapiyim

Testte silik çizgi çıktıysa bu pozitif olduğuna işarettir.
ne zaman yaptınız peki testi ?

Adetimin gecikmesinden 4. Gun yaptim silik gibi cikti ara ara inanilmaz kasik agrim oluyor sanki adet olcakmism gibi yok bisy bugun 6. Gunum yok

Adetimin gecikmesinden 4. Gun yaptim silik gibi cikti ara ara inanilmaz kasik agrim oluyor sanki adet olcakmism gibi yok bisy bugun 6. Gunum yok

Öyleyse bebek varsa net çıkacaktır testin, daha fazla bekleme bence.
kan testi yaptırman kesin çözüm elbette.
hakkında hayırlısı neyse öyle olsun.

fitil adeti geciktirmez
testiniz silik çıktıysa büyük ihtimalle hamilesinizdir

Kizlar dediginiz gibi bebek geliyo test yaptim 2 cizgi allahm istiyen herkze nasipetsin :))

Adetim 5 gundur gecikti test yaptırmaktan korkuyorum negatif cikar die sizce buhun test yapimmi ve kasiklarimda cok agrio ve surekli uykum gelio

Back
X