Vajinal fitil sonrası gebe kalanlar

boncuk282818

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
96
21
3
Kızlar 7 aydır bebek istiyorum ama maalesef mantar oldum doktorum GYNOMAX fitil travazol antibiyotik felan verdi bunları kullanıp hemen gebe kalan varmı gebe kalabilir miyim acaba

Kızlar 7 aydır bebek istiyorum ama maalesef mantar oldum doktorum GYNOMAX fitil travazol antibiyotik felan verdi bunları kullanıp hemen gebe kalan varmı gebe kalabilir miyim acaba
Bunları neden verdi mantar vs vardır büyük ihtimalle ve geçene kadar ilişki yasak zaten,bu ilaçları kullanıp hamile kalan hiç duymamıştım

İlaçlar yumurtlama dönemimde bitiyor yinede korunmam lazım mı
Yani o fitil biraz içerde kalıyo mesela diyelim bugün kullandımız en son en az 5 gün sonra falan ilişki olmalı çünkü fitil akıyo dışarı fitilden tam temizlenmeniz lazım ki eşinize de bulaşmasın ilişki esnasında

Merhaba canım ben gebelik planlaması için doktora gittiğimde akıntıdan dolayı smear alamamıştı bana fitil verdi 5 günlük
Sonra ben 20 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Öncesinde 2 aydır deniyorduk sadece. Ben hep fitile bağladım içimi temizledi de o yüzden mi hemen oldu acaba diye ama tabi tıbbi olarak bi açıklaması yok
Birinden daha duymuştum böyle fitil kullanıp hamile kaldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…