Aynende oyle oldu canim ya bende ilk basta korktum fitil sabah erimisti ic camasirim hep batmisti atamadim zannettim korktum rahatlattin beni tesekkur ederimHamile degilim ancak doktorum bana da vermisti.fitil icerde eriyor ve temizleyerek dışarı atiliyor.normal yani akinti
Ben sürekli bahsettiğin durumdayım malesef
Fitilden sonra ilaç eriyerek geliyor ardındanda iltahap akıyor bir süre.
Tedirgin olma iltahap daha tehlikeli.
Tesekkur ederim tatlim ilgilendigin icinHamile degilim ancak doktorum bana da vermisti.fitil icerde eriyor ve temizleyerek dışarı atiliyor.normal yani akinti
Tabiki erken doğum riski var Allah korusun bende korkuyorum. Tedbir bizden şifa Allah'tanİltahap erken doguma sebep oldugu icin korkuyorum bebegimin sivisida azaldigi icin tedirgin oldum cok tesekkur ederim dediginiz gibi gerceklesti benimde insallah duzelr en kisa zamanda
Benim. Uctane var icinde heralde 3 gunde bir atiliyorr insallah saglimiza kavusuruz sanada gecmis olsun canimAz önce doktordan çıktım banada vajinal mantar için verdi canım, o sıkıntı yaratmaz kanımca ben daha öncede kullanmıştım yine mecbur kaldım kullanmaya 7 gecelik birşey
Aynen oyle İnsallah sag saglim Allah bir avazda kurtarsin canimmTabiki erken doğum riski var Allah korusun bende korkuyorum. Tedbir bizden şifa Allah'tan
Tesekkur ederim tatlim ilgilendigin icin[/QUOT
Rica ederim Allah sifa versin ve tamamina erdirsinTesekkur ederim tatlim ilgilendigin icin
Aminn tesekkur ederim:)Rica ederim Allah sifa versin ve tamamina erdirsin
AminnAynen oyle İnsallah sag saglim Allah bir avazda kurtarsin canimm
Teşekkürler canım inş :))Benim. Uctane var icinde heralde 3 gunde bir atiliyorr insallah saglimiza kavusuruz sanada gecmis olsun canim
benim tahminimde iltihabı dışarıya atıyor. Bana hamilelikten önce vermişti öyle olmuştuUzun oldu ama nolur okuyun
Kizlar haMileliginde enfeksiyondan dolayi fitil kullanan varmi varsa paylasabilirmi lutfennn
Ben 6 aylik hamileyim bir zamandir ic camasirim islak oluyordu zaten wc cok gidiyorum idrar kaciriyorum die onemsemedim ama dun doktora gittim bebegimin sivisinda cok az azalma olmus korkulacak birsey yok ama nokta kadarda olsa azalma olmus acaba idrarla birlikte gelirmi bilemedim iltahapta olur dedi fitil verdi gyno max xl gece attim bugun afedersinz sari akinti geliyor iltahap gibi fitil atinca oluyormu boyle acaba lutfen paylasin
Oyleymis ya tesekkur ederim canim ilgilendigin icin :)benim tahminimde iltihabı dışarıya atıyor. Bana hamilelikten önce vermişti öyle olmuştu
Önemli değil canım :)Oyleymis ya tesekkur ederim canim ilgilendigin icin :)
Banada akintim var die verdi doktor 7 gecelik bnmkide acaba bebege zarar verir mi ya o yuzden kullanmadim dahaAz önce doktordan çıktım banada vajinal mantar için verdi canım, o sıkıntı yaratmaz kanımca ben daha öncede kullanmıştım yine mecbur kaldım kullanmaya 7 gecelik birşey
Bebeğe zarar verse doktor vermezdi canım asıl enfeksiyonları yok edemezsek o zaman zarar görür bebisler o yüzden ben kullanıyorumBanada akintim var die verdi doktor 7 gecelik bnmkide acaba bebege zarar verir mi ya o yuzden kullanmadim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?