Vajinal Hissizlik Sorunu

Vajinal hissizlik (rahim içi duyarsızlık) Sebepleri Nelerdir?

• VAJİNUSMUS

OY: 0 0,0%
  • EMLA KREM (rahim içine boşaltma)

• PSİKOLOJİK ETKENLER

• FİZYOLOJİK ETKENLER

• ÖN SEVİŞMENİN YETERLİ OLMAMASI

• ERKEĞİN ERKEN BOŞALMASI

• EŞ İLE İLETİŞİMSİZLİK

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

dilsinati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
10
0
36
Öncelikle Herkese Merhabalar. Bu başlığı açmamdaki sebep şuan içinde bulunduğum sorundur. İlk 5 ay eşim ile vajinusmus sebebi ile ikişkiye hiç giremedik. O 5 aylık süre içerisinde Kegel Egzersizleri azda olsa yaptım parmak egzersizi yaptım gayet içimde bir "cisim" olduğunu hissediyordum. Fakat eşim ile beraber olamıyordum.daha sonra Emla kremi denemek istedim ve RAHİM İÇİNE bir tüp kremi boşalttım biraz bekledim. İçimde yangınlar koptu cayır cayır yandım 3-4 gün tuvalete zor gidebildim. Sonra yine ilişkiye giremedim son 1 ay böyle geçti. Oldu 5 ayın sonu. Eşim çok anlayışlı hem destek oldu üzmedi beni. Kendim aştım ve sonunda beraber olduk fakat ilk esnada hem acı oluyor sonra alışıyorum.. 1 ay da öyle gitti ama bir sorun vardı. İlk etapta anlayamadım daha doğrusu zevk HİÇ alamamamın sebebini bir anlama bağlayamadım. 7.ayındayım evliliğim. Fakatzerre kadar içimde bir penis olduğunu ya da dokunduğumda bir şey olduğunu hissetmiyorum. Acaba diyorum EMLA KREMDEN Mİ OLDU? Lütfen benim ile böyle tecrübe yaşamış olanlar paylaşımda bulunsunlar rica ederim.

NOT: vajınıyı aştığımda bir kliniğe gittim kontrol edildim ve hiçbir şekilde fiziksel bir problemim olmadığı sağlıklı oldugum ve kesinlikle krem ile ilgili olmadığı söylendi bu hissizliğin. Sadece bilinçaltı korkularımın halan devam ettiği ve vajınıyi kendim aştığımdan dolayı tam tedavi olmadığım psikolojik etkenlerin devam ettiği söylendi 2 haftalık süreçte.

Ama benim aklımda halâ emla krem var. Yorumlarınızı bekliyorum