Vajinal kaşıntı

mevsimbahar18

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
165
83
13
Arkadaşlar 2 gündür kaşıntım var bugün yerimde duramıyorum neredeyse krem sürdüm ılık suyla yıkadım ama asla geçmiyor şuan doktora gidemiyorum 10 haftalık da hamileyim evde yapabileceğim bir öneriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar ne olur fikir verin bana da artık delirmek üzereyim.
8 mart tarihinde zorunlu kürtaj oldum,bebeğimin kalbi durdu.Hamilelik öncesinde de ara ara mantarım oluyordu doktor fitil veriyordu geçiyordu. Ama son dönemlerde özellikle cinsel birliktelikten sonra vajinamda kaşıktı oluyor ve gecmek bilmiyor öyle bir beyaz akıntım da yok sadece iç çamaşırımda beyaz lekelenmeler oluyor çok az. Yine mantar mı oldum başka bir şey mi anlam veremiyorum devlet hastanesinde doktora gitmeyi düşünüyorum ama malum kurban bayramındayız.Sirkeli su içine oturdum evde denemediğim yöntem kalmadı vajinamın içi çok kaşınıyor. yırtasım geliyor ne yapsam bana yardımcı olun lütfen. Özellikle sabahları daha çok artıyor akşamları biraz daha hafifliyor.
Ek olarak her gün bir bardak kefir içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…