- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi oyleeistee
-
Doktor kültür almaz. Öncesinde soruyor evli misin veya ilişkin oldu mu diye. Kültür alması için spekulum kullanıyor ve o da klasik penis gibi giriyor içine. Bekarsin diye ilaç yazar gönderir. Kızlık zarı bozulacak ne yaşadın ciddi şekilde bir giriş oldu mu içine. Çünkü illa kanama olacak diye bir kaide yokHepinize merhabalar benim uzun süredir geçmeyen akıntım ve kaşınmam var doktora gitmek istiyorum ama eksiden yaptığım bir olaydan dolayı kendi kendime yaptığım bir şeyden dolayı kızlık zarıma zarar gelmiş olabilir diye düşünüyorum çok uzun zaman önce oldu ama o zamana dair hatırladığım şey ne bir ağrı ne de bir kan vardı neyse doktor yüzde doksan kültür almak isteyecek vajinamdan ama kızlık zarımi gorupte anneme söyler mi 18 yaşından küçüğüm bu arada annemle gideceğim bu konuda bir bilgisi olan ya da daha önce bu muayeneden geçmiş olup bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim aylardır hayatim
Ya ne olduğunu anlatamıyorum hani aklıma geldikçe bile kendimden utanıyorum maalesef hani bazı şeyler kendime bile anlatamazsin ondan o bende kalsın ama anneme vs bir şey der mi ya bunu buraya yazmadan önce baya baktım başka giden var mı vs diye onlarda minik bir pamukçuk vs gibi bir şeyle akıntıdan aldığını vs yazmışlar idrar testi vs alabilir diye de düşünüyorum lütfen yargılamayın beni o küçücük yaşımda bende bunun böyle sonuçlar doğuracağını bilmiyordum ama iş işten geçti artık umudum belki de zarar görmemiştim yani dediğim gibi ne durumda şuan orası bir bilgim yok ama bozulmuş olma riski var ve soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim aylardır tek başıma kafayı yemek üzereyim çünküDoktor kültür almaz. Öncesinde soruyor evli misin veya ilişkin oldu mu diye. Kültür alması için spekulum kullanıyor ve o da klasik penis gibi giriyor içine. Bekarsin diye ilaç yazar gönderir. Kızlık zarı bozulacak ne yaşadın ciddi şekilde bir giriş oldu mu içine. Çünkü illa kanama olacak diye bir kaide yok
içine bir şey alma gibi bir şeyin olduysa bozulmuştur orasına biz yorum yapamayız. Ama doktor önce soruyor zaten. İlişkim olmadı dersen bakmazlar. İlaç yazıp göndericek muhtemelen. Baksa da annene dönüp kızlık zarı bozulmuş diyecek hali yok.Ya ne olduğunu anlatamıyorum hani aklıma geldikçe bile kendimden utanıyorum maalesef hani bazı şeyler kendime bile anlatamazsin ondan o bende kalsın ama anneme vs bir şey der mi ya bunu buraya yazmadan önce baya baktım başka giden var mı vs diye onlarda minik bir pamukçuk vs gibi bir şeyle akıntıdan aldığını vs yazmışlar idrar testi vs alabilir diye de düşünüyorum lütfen yargılamayın beni o küçücük yaşımda bende bunun böyle sonuçlar doğuracağını bilmiyordum ama iş işten geçti artık umudum belki de zarar görmemiştim yani dediğim gibi ne durumda şuan orası bir bilgim yok ama bozulmuş olma riski var ve soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim aylardır tek başıma kafayı yemek üzereyim çünkü
Ya bende söylemez diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum çünkü bana da ilac verip yollar gibi geldi ama belli de olmaz hiç reşit olmayan tanıdığız biri jinekologa gitti mi daha kesin olarak söyleyebileceğiniz bir şey varsa içimi daah çok rahatlatıriçine bir şey alma gibi bir şeyin olduysa bozulmuştur orasına biz yorum yapamayız. Ama doktor önce soruyor zaten. İlişkim olmadı dersen bakmazlar. İlaç yazıp göndericek muhtemelen. Baksa da annene dönüp kızlık zarı bozulmuş diyecek hali yok.
Ya bende söylemez diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum çünkü bana da ilac verip yollar gibi geldi ama belli de olmaz hiç reşit olmayan tanıdığız biri jinekologa gitti mi daha kesin olarak söyleyebileceğiniz bir şey varsa içimi daah çok rahatlatıriçine bir şey alma gibi bir şeyin olduysa bozulmuştur orasına biz yorum yapamayız. Ama doktor önce soruyor zaten. İlişkim olmadı dersen bakmazlar. İlaç yazıp göndericek muhtemelen. Baksa da annene dönüp kızlık zarı bozulmuş diyecek hali yok.
bir kere reşit değilsin. Ve doktorların öyle bir şey söyleme hakkı yok. Sana vajinal muayene yapıcağını bile sanmamYa bende söylemez diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum çünkü bana da ilac verip yollar gibi geldi ama belli de olmaz hiç reşit olmayan tanıdığız biri jinekologa gitti mi daha kesin olarak söyleyebileceğiniz bir şey varsa içimi daah çok rahatlatır
Teşekkür ederim gerçekten yukarıdaki hanfendi de sizde içimi önemli ölçüde rahatlattıniz umarım bakmaz yani korkuyorum sizden de bir ricam olacak dini inancınız ne bilmiyorum ama bana dua ederseniz çok sevinirim bu derdi bi ben bu sizler bir de Allah'ım biliyor en yakınlarıma anlatamıyorum ama sizin söyledikleriniz içime az da olsa su serpiyor teşekkür ederimmİlişkim yok dersen karından bakılır içine ya da bakmaz direkt şikayetlerini net şekilde söyle ona uygun ilaç verir. Korkmana gerek yok. Kültür de zorla kimse yapmaz merak etme ısrar edersen belki dıştan almışlardır onlarınkini yok korkuyorum dersin en kötü olur biter ama bunun yaşanma ihtimali bile yok sayılır korkma sağlığın daha önemli
18 yaşından küçük olduğun için ve evli olmadığın için zaten sormayacaktır bile. İlk defa gideceksen ilaç verip gönderir seni. Muhtemelen mantar vardır bakmaya bile gerek duymaz. Geçmezse tekrar gidersen o zaman belki bakar ama o da dıştan yani.Ya bende söylemez diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum çünkü bana da ilac verip yollar gibi geldi ama belli de olmaz hiç reşit olmayan tanıdığız biri jinekologa gitti mi daha kesin olarak söyleyebileceğiniz bir şey varsa içimi daah çok rahatlatır
Dıştan bakarsa görür mü18 yaşından küçük olduğun için ve evli olmadığın için zaten sormayacaktır bile. İlk defa gideceksen ilaç verip gönderir seni. Muhtemelen mantar vardır bakmaya bile gerek duymaz. Geçmezse tekrar gidersen o zaman belki bakar ama o da dıştan yani.
İç çamaşırlarımi ütüleyip vs kullanıyorum bi de bir süre önce bir ilaç kullanmıştım aile hekimi vermişti adını bilmiyorum hatırlamıyorum ama kapsül şeklindeydiÖyle düşündüğün gibi bı uygulama yok, sormadan işlem yapılmıyor, vajinal kaşıntı da ilk etapta ASM.ye bile gitsen ilaç veriyor. İyi gelmezse gidersin doktora, boşuna vakit kaybetmişsin. Sabunla falan yıkama, gece çamaşırsız yat hava alsin, bol su iç başka bı durum yoksa kolay bi şekilde geçer zaten
Hayır anlamaz ve sana vajinal muayene yapması da mümkün değil.Dıştan bakarsa görür mü
Teşekkür ederimm umarım tekrarlamazHayır anlamaz
Hayır tabikiDıştan bakarsa görür mü
Sağolun tekrardan gerçekten su kadarcik konuşmaya bile öyle hasrettim ki umarım hayat hepimize güzellikleriyle gelirHayır tabiki
Ayrıca o yaşadığın şey de berbat bir şey. Bekleme daha fazla git doktora. Daha önce bende de oldu ben doktora gidene kadar travazol diye bi krem kullandım geçti. Doktora gitmeme gerek kalmamıştı.Teşekkür ederimm umarım tekrarlamaz
Ya onu kullandım bir ara hafifledi kaşıntım vs sonra tekrar başladı galiba daha güçlü bir ilaç lazım tabii bir bilgim yok sadece tahminAyrıca o yaşadığın şey de berbat bir şey. Bekleme daha fazla git doktora. Daha önce bende de oldu ben doktora gidene kadar travazol diye bi krem kullandım geçti. Doktora gitmeme gerek kalmamıştı.