Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırdığın yere sormadın mıLütfen deneyimlerinizi paylaşın.. igne yapılan yerler aşırı kırmızı, ne kadar sürede geciyor?
Aynen gerizekaliyim sormadim geldim buraya soruyorum. Ne kadar enteresansiniz yaYaptırdığın yere sormadın mı
Çok geçmiş olsun bitanem inşallah en kısa zamanda ağrın geçerBu gonderiyi okuyan kadin arkadaslarim varsa siz benim yaptığım hataya dusup soyle iyi olacak boyle mukemmel olacak diyenlere inanmayin/ Herkesin dokusu her isleme uygun degil ve vajina cok riskli bir organ. Gunlerdir acilar icindeyim Rabbim emanetini al demekten baska bir care gelmiyor elimden. Antibiyotiklerde ise yaramiyor verilen kremlerde. Ben yandim siz yanmayin. Kadin kadinin yurdudur zor gunlerde yaninda destek olmalidir kimse bile isteye kendini atese atmaz. Ama boyle islemlerden once bin kere dusunun. Buraya gelip sacma yorumlar yapacaksiniz hic yapmayin nolur gerçekten psikolojik olarak cok kotuyum kucucuk bir cocugum var o olmasa intihar ederdim. Lütfen abuk sabuk yorumlar yapmayin benim düştüğüm hataya dusmeyin, bin kere dusunun.
Rabbim sizden de razı olsun nasıl oldun daha iyi misinÇok teşekkür ederim Allah razı olsun, iyi ki varsınız![]()