• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH 0.53 Bilgi lütfen

Sadece amh değil ki dert erken menapoz durumu nasıl? Bence mutlaka dondur annen cahilin teki

Cnm merhaba sana tavsiyem yumurta dondurman evet bu değerle sen kalırsın Allahın izniyle hamile ama şu an evli değilsin o yüzden kaç sene sonra evleneceğin belli değil hadi siyelim 5-6 sene sonra evlendin o zaman değerin çok düşebilir çok zorlanırsın bak ben 34 yaşındayım 3,5 sene oldu gebe kalamıyorum perisan oldum inan 003 Amh olduğunu öğrendim benim bir çocuğum var çok şükür ama ikinci olmuyor benimde durumumu bilmiyordum sen ne güzel haberin var tedbirini al döndür köşede dursun artık karından da topluyorlar bekarlar için bilgin olsun illa alttan almak zorunda değiller ayrıca şu an yaşın genç olduğu içim kalite bakımından da şanslı olabilirsin bu yumurtaların boş çıkma ihtimali büyümeme durumu bir sürü sorun oluyor İnan bir abla tavsiyesi lütfen dondur yumurtalarını
Iyi akşamlar ablacım teşekkür ederim cevap yazdığın icin dediğin gibi evli değilim evli olsam belki hemen denerdim ama tabi yaşimda kücük daha bu yastada istemezdim ne zaman evlenirim onu da bilmiyorum haberim var bir yönden güzel ama bir yöndende benim icin cok zor hani sonu belirsiz olan bir sürec evlensem hemen olur mu olmaz mi yada mesela simdi doktora gitsem degerim dahada düstü mü diye bile korkuyorum ileride cocuğum olur mu olmaz mı cok belirsiz bir son gibi belki kendiliğinden olacak ama kaç yıl kaygısını taşıyacağım ben ailemde ilgili degil gözüktügü üzere dondurayım dediğimde bile olur demiyorlar

Cnm merhaba sana tavsiyem yumurta dondurman evet bu değerle sen kalırsın Allahın izniyle hamile ama şu an evli değilsin o yüzden kaç sene sonra evleneceğin belli değil hadi siyelim 5-6 sene sonra evlendin o zaman değerin çok düşebilir çok zorlanırsın bak ben 34 yaşındayım 3,5 sene oldu gebe kalamıyorum perisan oldum inan 003 Amh olduğunu öğrendim benim bir çocuğum var çok şükür ama ikinci olmuyor benimde durumumu bilmiyordum sen ne güzel haberin var tedbirini al döndür köşede dursun artık karından da topluyorlar bekarlar için bilgin olsun illa alttan almak zorunda değiller ayrıca şu an yaşın genç olduğu içim kalite bakımından da şanslı olabilirsin bu yumurtaların boş çıkma ihtimali büyümeme durumu bir sürü sorun oluyor İnan bir abla tavsiyesi lütfen dondur yumurtalarını
Dediğin gibi biraz araştırdım ve karından toplamayıda gördüm biri sey yazmış zayıflara oluyor demis ben ort 75 kilo falanım olmaz mı acaba hic bilmiyorum tabi doktora sormak lazım ama simdi gitmeyede korkuyorum değerim daha da düştüyse diye insallah dedigin gibi kalitelidir

Beni dinle cnm bak başına gelmiş biri olarak sana söylüyorum inan şu an adet bile olamıyorum ilaçla oluyorum tüp bebek bile olmuyor bilmiyormusun şu an ? Tedbirini al cnm yaşın çok genç tedbirini al kafan rahat olsun beklesin kenarda yumurtalar güzelce İlerde ağlayıp üzülmektense hiç gereği yok kafan rahat olsun ısrarla toplattırmanı söylüyorum
Aynen gidip bilgi alıp bu birkac ay içinda inşallah yapmaya çalışacağim abla annem bile 43 yaşlarında falan menepoza girdi belki ben bu değerle ileride daha sıkıntı çekeceğim insallah sende biran önce sevinçli haberler alırsın

Sadece amh değil ki dert erken menapoz durumu nasıl? Bence mutlaka dondur annen cahilin teki
Erken menepozu bilmiyorum doktora gideli neredeyse 1 yıl oldu zaten 1 kere gittim o zaman sadece amh düşük dedi ama anneme yada çevremde akıl almak için tanıdıklarıma sorunca sen evli değilsin umursama diyorlar çevrem cok cahil insan ile dolu

Erken menepozu bilmiyorum doktora gideli neredeyse 1 yıl oldu zaten 1 kere gittim o zaman sadece amh düşük dedi ama anneme yada çevremde akıl almak için tanıdıklarıma sorunca sen evli değilsin umursama diyorlar çevrem cok cahil insan ile dolu
Onlar kızlık zarı düşünüyo karından toplama yapılıyor de, boş ver onları sen çalış 1 maaşını ayır

Onlar kızlık zarı düşünüyo karından toplama yapılıyor de, boş ver onları sen çalış 1 maaşını ayır
Daha okuyorum calışmıyorum ama para sorun değil var birikimleri kendilerine lazım olunca kullanıyorlar ben istesemde verirler dediğiniz gibi zarı düsünüyorlardır ama konu sağlık olunca düsünmesinler bir zahmet

Back
X