• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar belası

Bella Pera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
16
4
1
Arkadaşlar selam bende mantar olmuştu 2 ay önce felan iyileşmiştim baya geçmişti tamamen. Şimdi tekrar başladı ama bu sefer daha kötü. Fitil kullanmıştım fayda etmemişti karbonatlı su ile geçmişti . Sizlerden mantarı iyileşen varmı. Bu hastalıktan kurtulan...

Arkadaşlar selam bende mantar olmuştu 2 ay önce felan iyileşmiştim baya geçmişti tamamen. Şimdi tekrar başladı ama bu sefer daha kötü. Fitil kullanmıştım fayda etmemişti karbonatlı su ile geçmişti . Sizlerden mantarı iyileşen varmı. Bu hastalıktan kurtulan...
Vücudunuz kendi kendine üretiyor da olabilir ben bu beladan kurtulmak için labioplasti ameliyatı oldum hiçbir şey geçirmiyordu en ufsk bir şeyde mantar oluyordu. Fitil hiç kullanmadım çünkü sonraki süreçlerde tekrar ederse fitilsiz geçmez dediler ama iyi ki ameliyat oldum kökten çözüm :d

Doktorun önerisi dışında yöntem kullanmayın derim. Mantar kremi kullanınca geçti bende. Başka doktora gidin isterseniz.

Aynı durumdayım yıllardır her adet sonrası mantar bıktım.Labioblasti ılayım artık kesin çözüm diye gııtım ama doktor krem fitil ve prebiyotık verdi.Deneyip görecegım artık . prebıyotık 2-3 ay kullan dedı devlet karsılamıyor reçetesiz alınabılır deneyebılırsınız

Back
X