- 20 Kasım 2024
- 77
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi umutsuz3507
-
Klavyenin azizliği ya. Son çare borik asit başlattıHanımlar merhaba ben uzun zamandır vajinal mantarla uğraşıyorum malesef doktorum don çare butik at başlattı daha öncede kullanmıştım ama kısa süreliğine şimdi 2 ay devamlı kullanmam için reçete etti bugün 3 günüm kullanan bayanlar kronik hiç geçmeyen vajinal mantarda kaç günde etki etti vajinal mantar benim hala kaşıntım devam ediyor
Eşli tedavi oldunuz mu hiç . Uzun zamandır bitiremediyseniz bide esli tedaviyi deneyinHanımlar merhaba ben uzun zamandır vajinal mantarla uğraşıyorum malesef doktorum don çare butik at başlattı daha öncede kullanmıştım ama kısa süreliğine şimdi 2 ay devamlı kullanmam için reçete etti bugün 3 günüm kullanan bayanlar kronik hiç geçmeyen vajinal mantarda kaç günde etki etti vajinal mantar benim hala kaşıntım devam ediyor
Olmaz mı hemde kaç defa hatta lazer prp bile işe yaramadı eşim artık hap içmekten böbrekleri zarar görecek yazık adamaEşli tedavi oldunuz mu hiç . Uzun zamandır bitiremediyseniz bide esli tedaviyi deneyin
Borık asiti bilmiyorum inşallah tedaviniz güzel geçer kurtulursunuz gecmıs olsunOlmaz mı hemde kaç defa hatta lazer prp bile işe yaramadı eşim artık hap içmekten böbrekleri zarar görecek yazık adama
Çok teşekkür ederim amin inşallah ama burada okuduklarımdan kimisinin 5 günde bitmiş kimisinin 1 aydaBorık asiti bilmiyorum inşallah tedaviniz güzel geçer kurtulursunuz gecmıs olsun
Artık bedenınız tedavıye ne kadar sürede cevap verirse o kadar deneyeceksınız doktor kontrolündeÇok teşekkür ederim amin inşallah ama burada okuduklarımdan kimisinin 5 günde bitmiş kimisinin 1 ayda
Evet Dr hatta geçse bile 1 ay daha devam etmemi söylediArtık bedenınız tedavıye ne kadar sürede cevap verirse o kadar deneyeceksınız doktor kontrolünde
Ama bu her tedavi için böyledir yani grip için bile ilaç başlansa vücut temızlenmeden hemen bırakmayın der doktorlarEvet Dr hatta geçse bile 1 ay daha devam etmemi söyledi
Evet bakalım diyette yapıyorum 1,5 ay oldu candida diyeti gerçekten çok zorAma bu her tedavi için böyledir yani grip için bile ilaç başlansa vücut temızlenmeden hemen bırakmayın der doktorlar
Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallahEvet bakalım diyette yapıyorum 1,5 ay oldu candida diyeti gerçekten çok zor
geçmiş olsunKlavyenin azizliği ya. Son çare borik asit başlattı
Ben fitil olarak kullanıyorum bugün 5 günüm Dr kendisi yapıyorgeçmiş olsun
borik asit başlattı dediğiniz borik asit nesi?
vajinal duş mu, fitil mi, hazır aldığınız bişey mi, eczacı mı hazırlıyor?
borik asit -bildiğim kadarıyla- ilaç olarak satılan bişey değil, takviye türü bir preperat,
herkes farklı şeyleri kullanıyor
ne kullandığınızı ne şekilde kullandığınızı söylerseniz insanlar da neyi ne kadar kullanıp ne yaşadıklarını paylaşabilir.
borik asitli fitilmi önerdi yoksa kendinizmi hazırladınızHanımlar merhaba ben uzun zamandır vajinal mantarla uğraşıyorum malesef doktorum don çare butik at başlattı daha öncede kullanmıştım ama kısa süreliğine şimdi 2 ay devamlı kullanmam için reçete etti bugün 3 günüm kullanan bayanlar kronik hiç geçmeyen vajinal mantarda kaç günde etki etti vajinal mantar benim hala kaşıntım devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?