Merhaba çok geçmiş olsun 2 yıl önce doğum yaptım ondan sonra vajinal floram bir bozuldu ki 2 sene tam hayatım zindan oldu candida yüzünden. Denemediğim tedavi gitmediğim doktor kalmadı. Borik asit fitili, kremler, sirkeli suya oturma aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ancak geçici çözüm oldu hepsi. Her ilişki sonrası ve reglden sonra bazende durup dururken tekrarlıyordu en son istanbulda bir doktor buldum candida için vajinal lazer ve ordaki dokuları yenilemek canlandırmak için
prp işlemi yaptırdım geçen ay 1. Seansımdı aşırı iyi faydasını gördüm çok şükür ki bu 1 ayda sadece 2 kere akıntım oldu ve ilişkide hiç canım acımadı. Bugün 2. Seansımı yaptırdım inşallah faydasını alırım toplam 4 seans olacak. Ama herşeyden önce ilk yapılması gereken şekeri tamamen kesip karbonhidratı azaltmak. Yoksa istediğin kadar tedavi ol tekrar geri gelecek. Doktorum dedi ki bu canlı yaşayan inatçı bir mantar. Bağırsakta oluşur ordan vajinaya ağzımıza kadar gelir. Dişlerde çürükler ağız kokusu yorgun uyanma gün içinde tokken yemek yeme isteği sürekli tatlı yeme isteği hepsi candida yüzünden. Benim psikolojim çok bozulmuştu o 2 senede yaşam kalitem sıfırdı son çare bu lazer dedim ağlaya ağlaya gittim doktora ama şu 1 ayda o kadar dua ediyorum ki o kadına Allah razı olsun ben eski sağlıklı temiz hayatıma geri döndüm ya bunu yaşayan herkese Allah sabır ve tez zamanda şifa versin