vajinal mantar gebe kalmayı engellermi

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
yıllardır var doktor krem yazdı işe yaramadı seba med kullanıyorum anlık olarak geçiriyor engel olurmu gebe kalmaya

yıllardır var doktor krem yazdı işe yaramadı seba med kullanıyorum anlık olarak geçiriyor engel olurmu gebe kalmaya

gebe kalmaya engel olmaz da bu iş için adam akıllı bir tedavi şart. Kremle sebamedle olacak şey değil ki.
bağışıklığını kuvvetlendirmen lazım. Diyeti bile var bunun. Kurtulması zor imkansız değil biraz çaba lazım.

Tek başına değil eşinle beraber tedavi olmalısınız mantar için. Gebeliğe engel ph bozulur tedavini ol önce canım

Ben de aynı seyden muzdaribim . 1 kere gebe kaldım. O ay sogan kürü uygulamistim. Ondan mı oldu bilmiyorum. O zaman mantar var mıydı onu da bilmiyorum ama büyük olasılıkla vardı. Her ay görmekten bıktım artık diyebilirim. Forumda birisi yazmış kesinlikle günlük ped kullanmayın. Doktoru her banyodan sonra saç kurutma makinesi ile soğuk fanda genital bolgeni kurut demiş. Bunları uygulamaya başladım. Netten %100 pamuk çamaşır siparişi verdim. İlaç kullananların çoğu geçmediğini tekrarladığını söylüyor.
Arkadaşın dediği diyet iyiymiş yapanlarin yorumlarını okudum. Ama ben o diyeti uygulayamam gibime geliyor BOyle de nereye kadar sürecek

evet ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…