Merhaba kızlar,
Size bir sorum var.
Vajinal mantar sorunum var.Birazda kaşıntım var.
Travazol kremini kullanıyorum.
İnternetten araştırdım biçok kişi mantar sorununa sirke kullanmış suyun içine sirke koyup denemişler.
Bunu biraz açıklayabilir misiniz?Sirke fark eder mi?
Nasıl yapmam lazım
Tıp bu kadar ilerlemişken geleneksel tedavi yöntemlerinin getireceği risklere girmeye gerek yok bence.Merhaba kızlar,
Size bir sorum var.
İnternetten araştırdım biçok kişi mantar sorununa sirke kullanmış suyun içine sirke koyup denemişler.
Nasıl yapmam lazım
Bende de 2ay once olmustu dr fitil krem bi hap verdi gecti Allah a sukuMerhaba kızlar,
Size bir sorum var.
Nasıl yapmam lazım
Nereye gittiniz acabaBende de aynı sorun var ama sirkenın hiçbir etkisi yok onun yerine doktora gidip ilaç kullanmanı tavsiye ederim. Ben iki ilaç kullandım ve artık mantardan hiçbir iz kalmadi
Benim doktorum kendi önerdi sirkeli suyu. sirke o bölgenin pH seviyesini düzenlermiş. Modern tıp sirkeyi kabul ediyor yani.Tıp bu kadar ilerlemişken geleneksel tedavi yöntemlerinin getireceği risklere girmeye gerek yok bence.
Sirke vajina ortamındaki ph düzeyini ciddi ölçüde değiştirir. Daha ciddi problemlere neden olabilir. Öncelikle tahlille enfeksiyon etkeni belirlenmeli sonrasında bu etkene yönelik tedavi uygulanmalıdır.
Doktora gittim aynı nedenden. Bana sirkeli su önerdi doktor. O bölgenin pH seviyesini düzenlermiş. İşe yaradı.Bilgisi olan yazar mi rica ediyorum
Merhaba bende mantar olmustum fci sekilde kasintim vardi megerse hamileymisim ve korunmadigim icin ilac kullanmak istemedim elma sirkesini pamuga dokup kendimi sildim ve hemen gecti dene benceMerhaba kızlar,
Size bir sorum var.
Nasıl yapmam lazım
İyi akşamlar canım benim, benim tüpte enfeksiyon cikti enfeksiyondan dolayı kistlesmis hamile kalmayınca rahim filminde çıktı doktor tüp bebek tedavisine yönlendirdi biz yaptirmadik bi aktar önerdiler pazar günü gittim bana bitki verdi içine 1 lt sirke 4 dis sarımsak iki soğanın kabuğu 2 lt suyla kaynatıp buharına otur dedi pazar gününden beri yapıyorum idrar yanması yaşadım aktari aradım bana yansın kızım iltihabı sokuyorsun dedi sence sirkeli faydasını gorurmuyum tüpte enfeksiyon varMerhaba bende mantar olmustum fci sekilde kasintim vardi megerse hamileymisim ve korunmadigim icin ilac kullanmak istemedim elma sirkesini pamuga dokup kendimi sildim ve hemen gecti dene bence
Canim hic bilmiyorum ama dene istersen dr ilac vermedimi peki enfeksiyon icin ben netten baktim mantar hamilelik belirtisiydi bende sirke surdum kasintim kalmadiİyi akşamlar canım benim, benim tüpte enfeksiyon cikti enfeksiyondan dolayı kistlesmis hamile kalmayınca rahim filminde çıktı doktor tüp bebek tedavisine yönlendirdi biz yaptirmadik bi aktar önerdiler pazar günü gittim bana bitki verdi içine 1 lt sirke 4 dis sarımsak iki soğanın kabuğu 2 lt suyla kaynatıp buharına otur dedi pazar gününden beri yapıyorum idrar yanması yaşadım aktari aradım bana yansın kızım iltihabı sokuyorsun dedi sence sirkeli faydasını gorurmuyum tüpte enfeksiyon var
Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsunCanim hic bilmiyorum ama dene istersen dr ilac vermedimi peki enfeksiyon icin ben netten baktim mantar hamilelik belirtisiydi bende sirke surdum kasintim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?