- Konu Sahibi erguvan12345
-
kremin adını msj atarmısın lütfen
cnm öyle ezbere krem kullanma bemnce bı doktora gıtmen en iisi
arkadaşlar internette çörekotu yağı ile ilgili geniş bilgiler var ama ben bir kısmını size yazıyorum mantar için
ÇÖREK OTU YAĞININ BİLİNEN BAZI FAYDALARI
Mikrop, virüs ve mantarlara karşı öldürücü tesire sahiptir.
İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.
Kansere karşı koruyucu etkisi vardır.
Kan şekerini düzenler.
Yorgunluk halini giderip zindelik verir.
Damar hastalıklarını önler.
Cinsel gücü arttırır.
Hazmı kolaylaştırır.
Vücuttaki toksinleri süzerek atar.
İdrar söktürücü özelliği ile safraya iyi gelir.
Yaraların çabuk iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.
Alerjileri önler.
Savunma sistemini dengeler.
Hormon sistemini ve ruh hâlini sağlamlaştırır.
alıntı
Evet mucize gibi bir bitki bu çörek oru. Bende de yıl içinde sürekli tekrarlayan gece uykularımı kaçıran yaşam kalitemi düşüren bir mantar enfeksiyonu durumu vardı ki Allah düşmanıma vermesin! Ama şimdi pırıl pırıl oldum. Bunu başka yerlerde de yazdım burada da bildirmeliyim çünkü bunu ancak çeken bilir. Her sabah bir silme tatlı kaşığı çörek otunu iyice çiğnedim ve bir bardak su ile yuttum. (Çiğneme esnasında yutmayın çok acı oluyor mideniz bulanır. Çiğnedikçe acı tadı gidiyor ama gene de bir bardak su ile daha kolay yutuluyor) Bunu her sabah aç karnıma yaptım. Her akşam da bir diş sarımsağı ezip bir kaşık yoğurtla yuttum. Böylece hiç kokuda olmuyor. Denemesi size kalmış. Ben çok faydasını gördüm. Ne fitil ne hap hepsinden kurtuldum. Ne varsa bitkilerde var hanımlar:) Hepinize şifalar dilerim.
bir arkadaşımız da şu şekilde kullanmış yazdığı cevabı aynen kopyalıyorum
100 gram çörek otu yağı ile bu sorunumu çözdüm
Kullanım şekli öncelikle bir enjektör aldım eczaneden ve çörek otu yağını buraya 10 ml grm çektirerek
vajinal bölgeye zerk ettim ve bacaklar havada kalacak şekilde 20 daki ka bekli yorsun gün aşırı uyguluyorsun hertürlü beyaz akıntı ve kahverengi akıntılarda ortadan kalkıyor ve yumurtalıklardaki kist sorunumda ortadan kalktı
sizce hangisi kullanılmalı?
Evet mucize gibi bir bitki bu çörek oru. Bende de yıl içinde sürekli tekrarlayan gece uykularımı kaçıran yaşam kalitemi düşüren bir mantar enfeksiyonu durumu vardı ki Allah düşmanıma vermesin! Ama şimdi pırıl pırıl oldum. Bunu başka yerlerde de yazdım burada da bildirmeliyim çünkü bunu ancak çeken bilir. Her sabah bir silme tatlı kaşığı çörek otunu iyice çiğnedim ve bir bardak su ile yuttum. (Çiğneme esnasında yutmayın çok acı oluyor mideniz bulanır. Çiğnedikçe acı tadı gidiyor ama gene de bir bardak su ile daha kolay yutuluyor) Bunu her sabah aç karnıma yaptım. Her akşam da bir diş sarımsağı ezip bir kaşık yoğurtla yuttum. Böylece hiç kokuda olmuyor. Denemesi size kalmış. Ben çok faydasını gördüm. Ne fitil ne hap hepsinden kurtuldum. Ne varsa bitkilerde var hanımlar:) Hepinize şifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?