Vajinal mantar

mnnyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
23
15
3
29
Arkadaşlar hayırlı Cumalar . Ben 5 aylık evliyim ve 5 ayda 3-4 kez vajinal mantar oldum genelde 1-2 gün sürüp geçerdi travazol krem kullanırdım ve 2 hüne geçerdi . Şimdi ise bir haftadır aşırı derecede yanmam kaşıntı idrarda yanma cinsel beraberlikte hatta vajina dış kısımda şişmeler oluyor o yüzden cinsel birliktelik yapmıyorum ama çok acı çekiyorum ve travazol krem bu sefer işe yaramadı hatta sürdükçe sanki daha fazla kızarıklık ve yanma oldu dayanamayıp yıkadım en sonunda . Lütfen bana yardımcı olun ne kullansam iyi gelir ne yapmam lazım

Canım hiç üzülme candida ise yani peynir kesigi akıntısı varsa hiç bekleme söylediğim tedaviyi uygula
Zolax 7 kapsül 200 mg biri eşine diger 6 si sen içic3ksin hergün aynı saatte gynolomexsin 600 mg 2 kapsül iki gün peş peşe koyacaksın sonra fitilden tekrar alıp 3 gün arayla uygulayacaksın bagışıklık güçlendirmek için c vitamini lipozone ve çörek otu yagı soguk sıkım olacak her gün bir tatlı kaşığı içeceksin ve hiçbir şeyin kalmıycak ben 2 senedir ugraşıyorum bu sorunla şükür tedavi buldum eczacımdan Allah razı olsun kuru tut ve çamaşırlarını 90 dereceye at sabun tozu kullan ve durulama yaptır

Travazol kesinlikle bırak beni mahvetti o derimi inceltmişti hindistan cevizi yag uygulayabilirsin eczaneye sor verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…