Vajinal mantara borik asit

Cilekes234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
9
4
1
24
KIZLAR LÜTFEN SOYLESİN ARTİK BİLEN BİRİ

1 senedir devam eden kronik vajinal mantarim var daha önce de bu konu açılmış ama kimse cevaplamiyor artik. Toz borik asidi nasil fitil olarak kullandiniz herhangi bir borik asitle mi yaptiniz bilen biri anlatsin yaaa

Baticon deneyebilirsin.sulandırılmış baticonu enjektörle içeriye sık.1-2 cc yeterli olur.birkaç gün üst üste yaparsan rahatlarsın

Doktorumda bana borik asit fitil önerdi gerçekten memnun olan var mı Ümraniye de bi eczane yapıor fiyatları çok yüksek bana 2 ay kullanmamı önerdi lütfen nasıl yaptığınızı anlatırmısınız bende eczaneden alıp kendim yapmak istiyorum lütfen acil bilgi verirmisiniz

Merhaba kullandınız mı borik asit fitil? İse yaradı mı?

Borik asit değil ama çay ağacı yağı çok iyi geliyor
ne s3kilde uygulanması gerektiğini yazabilir misiniz. tampona damlatip içine mi yerlestirmeliyim? bir de bakteri kaynaklı değil mantar kaynaklı vajinit icin degil mi? çünkü benim problemim mantar kaynaklı. şimdiden teşekkür ederim

Baticon deneyebilirsin.sulandırılmış baticonu enjektörle içeriye sık.1-2 cc yeterli olur.birkaç gün üst üste yaparsan rahatlarsın
yanma şikayetiyle jinekologa gittigimde muayene etti ve mantar dedi sonra hemşireden batikon getirmesini istedi vajinamin içine sıktı ve sonra pensenin ucuna koyduğu gazlı bezi içeri sokup batikonla sildi. ama icerde batikon kalmamış oldu. enjektörle sıkınca batikon icerde kalıp tahriş edebilir ama verdigi fitillere o günden itibaren devam etmeme rağmen süt kesiği parcalar gelmeye devam ediyor sanırım işe yaramadı bilmiyorum ( nasil düzeleceğim bilmiyorum

Batikon iyi bir dezinfektandır. Mantarda işe yaramadığı bilinen birşeydir.

Evet mantar kaynaklı, bende ne yapsam o beyaz akıntıları geçiremiyordum. Fitile zeytinyağı ve çay ağacı yağı damlattım çünkü çay ayağı yağı uçucu bir yağ. Fitili yatmadan önce yerleştirin sabah erimiş oluyor zaten. Bir de bunu yaparken mantar kaynaklı sorunlar için probiyotik kullandım zaten içinde 10 tane var sabah akşam olmak üzere 5 günde bitiyor. Ben çok şükür kurtuldum, sormak istediğiniz başka bir şey olursa özelden de yazabilirsiniz

cok teşekkür ederim. bugün tekrar jinekologa gideceğim dr tekrar degerlendirsin, soracağım birsey olursa yazarım size, cok sagolun yardımınız için.

merhaba yeniden ben. dun jinekologq gittim verilen hap ve fitillere ragmen mantar devam ediyo dedim. dedi ki hemen gecmez baska ilac alma biraz zaman tanı kendi haline bırak dedi. ben de eve gelirken cay ağacı yağı aldim. bu yağı gunde 1 kere mi tampona damlatip vajinaya yerlestireyim. kac gun devam etmeliyim diz kac gun yapmıştınız. bugun hemen baslamak istiyorum. bir de tahriş olusmadi hic degil mi sizde? sonucta içine yerleştireceğiz hassas bir yer

Ya hiç vakit kaybetmeyin bunlarla ben 8 senedir mücadele ediyorum şimdi borik asiti denicem o kesin çözüm herkesin ki öyle bitmiş

Ya hiç vakit kaybetmeyin bunlarla ben 8 senedir mücadele ediyorum şimdi borik asiti denicem o kesin çözüm herkesin ki öyle bitmiş
neticeyi tekrar paylasir misiniz buradan.
benimki max 1 aydir var cok eski bir geçmişi yok o yuzden kroniklesmeden geçirmeye uğraşıyorum cay ağacı yağını duydum kullanmaya başladım. ona devam ediyorum. etki etmezse o zaman borik asiti deneyecegim. şimdi karıştırmak istemiyorum hepsini

Kızlar ilaç elime ulaştı. Bazı sitelerde kendiniz borik asiti katarin haplarının içine doldurun öyle fitil hazırlayın şeklinde yazıyordu ben tehlikeli bulduğum için asla denemedim böyke birşeyi. Şuanda da bir ecz aldım. bana gelen kapsüller kesinlikle bir eczane ortamında profosyonelce hazırlanmış toz halinde değil büyük kalıp jel halinde yani ev ortamında hazırlanması imkansız. Çok umutluyum arkadaşlar siz de dua edin. Hafta hafta yazıcam inş kesin çözüm

Mune Yine borik asitçiler coşmuş buraya bi bakar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…