Merhaba geçmiş olsun. Geçen yıl uzun süreli antibiyotik kullanımına bağlı mantar sorunu yaşadım çok uzun süre. Krem ve fitil fayda etmedi. Sonra kadın doğumcu bir ilaç yazdı onu kullandım şükür kurtuldum. Yaklaşık sekiz ay oldu kullanalı bu süreçte tekrarlamadıMerhabalar aylardır geçmeyen Vajinal mantar rahatsızlığım var aile hekimliği tarafından verilen krem ve antibiyotikler kısa süreli fayda sağlıyor ve tekrarlıyor. Sürekli kaşıntı kızarıklık yanma var artık cidden bıktım hijyene dikkat ediyorum ne yapmam gerekiyorsa herşeyi yapıyorum bazen kabuklanıyor bile vajina anlayamadım daha önce bu sorunu yaşayan var mı nasıl oldu anlamadım siz nasıl kurtuldunuz?
Geçmiş olsın şikayetleriniz neydi?Verdiği ilaçlar bunlar
Aktif cinsel hayatınız varsa fitil daha etkili bir çözüm. Bir de beslenmenize dikkat edin bazı besinler tetikleyebiliyor.Merhabalar aylardır geçmeyen Vajinal mantar rahatsızlığım var aile hekimliği tarafından verilen krem ve antibiyotikler kısa süreli fayda sağlıyor ve tekrarlıyor. Sürekli kaşıntı kızarıklık yanma var artık cidden bıktım hijyene dikkat ediyorum ne yapmam gerekiyorsa herşeyi yapıyorum bazen kabuklanıyor bile vajina anlayamadım daha önce bu sorunu yaşayan var mı nasıl oldu anlamadım siz nasıl kurtuldunuz?
merhaba candimax sizde mide bulantısı mide krampı gibi şeyler yaptı mı?Verdiği ilaçlar bunlar
Merhaba epey zaman geçti üzerinden ama bir yan etki yaşamadım diye hatırlıyorum.merhaba candimax sizde mide bulantısı mide krampı gibi şeyler yaptı mı?
forumuma bakar mısınız acaba mide rahatsızlığım var ama bana dokunur mu diye korkuyorum yaMerhaba epey zaman geçti üzerinden ama bir yan etki yaşamadım diye hatırlıyorum.
Mide koruyucu ile almayı deneyin bir de. Ben bazı antibiyotikleri mide koruyucu ile içiyorum. Zaten doktorlara da mide sorunum var diyince koruyucu yazıyorlar.forumuma bakar mısınız acaba mide rahatsızlığım var ama bana dokunur mu diye korkuyorum ya