• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal muane 7 aylık

nurniltuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
27 haftalık gebeyim . Vajinal muayene oldum . Çok tedirginim . Benm gibi ileriki haftalarda vajinal muayene olan var mı ?

27 haftalık gebeyim . Vajinal muayene oldum . Çok tedirginim . Benm gibi ileriki haftalarda vajinal muayene olan var mı ?
32 . Haftada yaptı banada uçak için onay vermesi gerekiyordu hem karşıladı hem onay vermedi ya😂😂😂

Bir sıkıntı olmadı sizde değil mi ? Mesajınız için çok teşekkür ederim. Biraz rahatladım
Yok be birşey olmadı yani 37+5 de doğurdum o doğumu tetikleyen birşey değil galiba sadece çatı normal doğuma uygunmu acilman varmı diye bakiyorlar

Yok be birşey olmadı yani 37+5 de doğurdum o doğumu tetikleyen birşey değil galiba sadece çatı normal doğuma uygunmu acilman varmı diye bakiyorl
Çok teşekkür ediyorum. Akıntım vardı . Tahlil yaptı . AmniSure testi yaptı sonra vajinal baktı. Korktum. Daha önce kayıplarım oldu da ondan dolayı

Çok teşekkür ediyorum. Akıntım vardı . Tahlil yaptı . AmniSure testi yaptı sonra vajinal baktı. Korktum. Daha önce kayıplarım oldu da ondan dolayı
Çok geçmiş olsun rabbim.birdaha yaşatmasın 🤲

Back
X