N nurniltuna Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2026 Mesajlar 11 Emoji Skoru 7 Puanlar 1 Yaş 34 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi nurniltuna #1 27 haftalık gebeyim . Vajinal muayene oldum . Çok tedirginim . Benm gibi ileriki haftalarda vajinal muayene olan var mı ?
27 haftalık gebeyim . Vajinal muayene oldum . Çok tedirginim . Benm gibi ileriki haftalarda vajinal muayene olan var mı ?
eses_35 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2026 Mesajlar 4.432 Emoji Skoru 2.197 Puanlar 48 Yaş 32 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi nurniltuna #2 nurniltuna .!.: 27 haftalık gebeyim . Vajinal muayene oldum . Çok tedirginim . Benm gibi ileriki haftalarda vajinal muayene olan var mı ? Genişletmek için tıkla... 32 . Haftada yaptı banada uçak için onay vermesi gerekiyordu hem karşıladı hem onay vermedi ya
nurniltuna .!.: 27 haftalık gebeyim . Vajinal muayene oldum . Çok tedirginim . Benm gibi ileriki haftalarda vajinal muayene olan var mı ? Genişletmek için tıkla... 32 . Haftada yaptı banada uçak için onay vermesi gerekiyordu hem karşıladı hem onay vermedi ya
N nurniltuna Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2026 Mesajlar 11 Emoji Skoru 7 Puanlar 1 Yaş 34 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi nurniltuna #3 eses_35 .!.: 32 . Haftada yaptı banada uçak için onay vermesi gerekiyordu hem karşıladı hem onay vermedi ya Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmadı sizde değil mi ? Mesajınız için çok teşekkür ederim. Biraz rahatladım
eses_35 .!.: 32 . Haftada yaptı banada uçak için onay vermesi gerekiyordu hem karşıladı hem onay vermedi ya Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmadı sizde değil mi ? Mesajınız için çok teşekkür ederim. Biraz rahatladım
eses_35 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2026 Mesajlar 4.432 Emoji Skoru 2.197 Puanlar 48 Yaş 32 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi nurniltuna #4 nurniltuna .!.: Bir sıkıntı olmadı sizde değil mi ? Mesajınız için çok teşekkür ederim. Biraz rahatladım Genişletmek için tıkla... Yok be birşey olmadı yani 37+5 de doğurdum o doğumu tetikleyen birşey değil galiba sadece çatı normal doğuma uygunmu acilman varmı diye bakiyorlar
nurniltuna .!.: Bir sıkıntı olmadı sizde değil mi ? Mesajınız için çok teşekkür ederim. Biraz rahatladım Genişletmek için tıkla... Yok be birşey olmadı yani 37+5 de doğurdum o doğumu tetikleyen birşey değil galiba sadece çatı normal doğuma uygunmu acilman varmı diye bakiyorlar
N nurniltuna Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2026 Mesajlar 11 Emoji Skoru 7 Puanlar 1 Yaş 34 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi nurniltuna #5 eses_35 .!.: Yok be birşey olmadı yani 37+5 de doğurdum o doğumu tetikleyen birşey değil galiba sadece çatı normal doğuma uygunmu acilman varmı diye bakiyorl Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum. Akıntım vardı . Tahlil yaptı . AmniSure testi yaptı sonra vajinal baktı. Korktum. Daha önce kayıplarım oldu da ondan dolayı
eses_35 .!.: Yok be birşey olmadı yani 37+5 de doğurdum o doğumu tetikleyen birşey değil galiba sadece çatı normal doğuma uygunmu acilman varmı diye bakiyorl Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum. Akıntım vardı . Tahlil yaptı . AmniSure testi yaptı sonra vajinal baktı. Korktum. Daha önce kayıplarım oldu da ondan dolayı
eses_35 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2026 Mesajlar 4.432 Emoji Skoru 2.197 Puanlar 48 Yaş 32 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi nurniltuna #6 nurniltuna .!.: Çok teşekkür ediyorum. Akıntım vardı . Tahlil yaptı . AmniSure testi yaptı sonra vajinal baktı. Korktum. Daha önce kayıplarım oldu da ondan dolayı Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun rabbim.birdaha yaşatmasın
nurniltuna .!.: Çok teşekkür ediyorum. Akıntım vardı . Tahlil yaptı . AmniSure testi yaptı sonra vajinal baktı. Korktum. Daha önce kayıplarım oldu da ondan dolayı Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun rabbim.birdaha yaşatmasın