vajinal muayene acil yardım

cogito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
44
0
86
45
İzmir
kızlar doktor bugünkü muayenede alttan muayene etti açıklık olup olmadığını kontrol etmek için aynı zamanda çatı muayenesiydi yanlış anlamadıysam. sonra eve geldiğimde akşam vakitleri çamaşırımda kan lekesi gördüm. akıntıyla beraber biraz kan vardı. sizce bu normal mi? başına böyle bir şey gelen var mı?

canım benım tedırgın olmana gerek yok ama kahve rengı leke normal leke de olsa doktorun bıraz olsun zorllamıs demektır ben 3 aylık anneyım allahıma sukurler olsun catı muaynesı dıkkat ısteyen uzmanlık ısteyen bır husustur bazı ınsanlardan duyuyorum aksamına sabahına lekesı gelen dıkkat etmesı gerekır

beni her gittigimde alttan eliyle muayene ediyo hani rahim agzi kapali mi diye ertesi gün ufak bi kanama olursa korkma demisti simdiye kadar olmadi, normaldir bence kesildiyse kan

canım bende 1 hafta önce oldum muayne. ertesi gün kahve tonunda garip bi akıntı geldi. hamileliğim boyunca ilkti. normalmiş. zorlanmadan olmuş. çok canım yanmıştı zaten. şimdi bi sorun yok. merak etme geçicektir. ama geçmez ise doktoruna danış.

ben 25 haftalık hamileyim yarın şeker yüklemesi yapılcak hiç vajinal muayene olmadım ne zaman byapılıyor ki :S

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. dün gece iki kez bu şekilde lekelenmem oldu. bir daha da olmadı. sanırım normal bir durum gerçekten çok zorladı doktor ve canımı yaktı. bundan kaynaklanıyor herhalde bu arada soran arkadaşlar için 36 haftalık hamileyim ve doktor muayeneyi elle yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…