• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal muayene için tercihiniz bayan dr mi olurdu yoksa..

scaarlet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
223
3
116
Tekirdağ
Vajinal muayene için tercihiniz bayan dr mi olurdu yoksa iyi bir doktor olsun farketmez mi diyorsunuz. Doktor araştırmasındayım fakat karar veremiyorum.

benim tercihim bayan dr yana..daha rahat oluyorum sorunlarımı rahatça paylaşabiliyorum..
ama dalında uzman iyi olursa erkek dr tercih ederim..
sonuçta önemli olan Sağlığımız..

valla ben bayan dr da daha rahatım. hem her türlü sorunumu açıkca paylaşabiliyorum. hamileliğim süresince bayan doktoruma gidiyorken doğumuma az bir süre kala doktorum hastaneden ayrıldığı için erkek doktora gitmek zorunda kaldım. ne yalan söyleyeyim bayan dr kadar rahat edemedim. tabi herkesin görüşü farklı.

bence hangisi iyiyse ona gidilmeli amaaaaa nişanlım bu konuda benimle aynı fikirde değil.sanırım tercihim bayan olcak :)

iyi bir dr olsunda farketmez bayan dr daha farklı soru soruyor erkekler daha bilimsel konuşuyor

kesinlikle erkek çünkü çok daha nazik oluyorlar ve insanın yüzüne bile bakmıyorlar

ben bu salı vajinal muayene olucam simir testi yaptırmamlazım.şimdiden çok gerildim,çocuk gibiyim muayene sırasında bazen ağlıyorum. kendime sinir oluyorum

kadın yada erkek farketmez, yeterli donanım ve bilgiye sahip olsun, işinde uzman olsun önemli olan budur bence.

bir doktor eşi olarak sadece kim iyiyse alanında ona gitmeyi tercih ederim:))
farketmez:)
aslında erkek dr diye gitmemeyide çok saçma ve yersiz bulurum.................

Valla kızlar ne yalan söyliyeyim, sağlıkçı olmama rağmen ben de bayan doktorda kendimi çok daha rahat hissediyorum. Zaten en hassas olduğumuz dönemlerde görüyoruz kadın doğum uzmanlarını, o yüzden sanki bir bayan arkadaşımla dertleşiyoruşum gibi geliyor ve daha rahatça sorunlarımı anlatıp daha detaylı sorular sorabiliyorum. Erkek dr da böyle olamıyorum maalesef.

İyi ve güleryüzlü bir doktor tercihimdir.
Kadın da olsa erkek te olsa yabancı olduğu için ikisinden de utanıyorum.
Yalnız dikkat ettim erkek doktorlar daha nazik davranıyorlar.Ve utandırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Evet tabi bayan olunca insan daha rahat hissediyor kendini. Ama erkek doktorlar bu işte daha uzmanmış gibi geliyor sanki. Oturduğum yerde iyi bir bayan doktor bulamadım. Erkek tercih edicem galiba..

ben çok rahatsız olduğum için bayan doktor tercıh etmiştim. dalında uzman bayan doktorlarda var canım yınede onemlı olan senın han-gısının yanın da kendını rahat hıssedeceğın

Back
X